Modern mötesanläggning med skön ”hemma hos” känsla - | Konferensvärlden
Körunda
Stort aktivitetsutbud på Körunda.
Körunda
Körunda
Körunda
Den vedelade bastuflotten
Körunda
Reportage > Modern mötesanläggning med skön ”hemma hos” känsla

Modern mötesanläggning med skön ”hemma hos” känsla

Konferenspärlor Rakt fram och två högersvängar från Stockholm, endast 30 minuter från city, ligger Körunda. Här möts man av en varm och välkomnande personlig service i en modern anläggning i herrgårdsstil. På Körunda kan ni underhålla er med många aktiviteter som ger ny energi och kraft. Alltifrån fartfyllda teambuildingaktiviteter till lugn yoga vid sjön eller en härlig aktivitet i naturen.

6 mars 2017, uppdaterad: 8 november 2021

Körunda är ett fyrstjärnigt konferenshotell mitt i naturen, mellan sjö och skog. Hotellet drivs av Lotta Wahlstedt som, sedan hon tog över verksamheten 2007, har arbetat målmedvetet för att skapa en modern, men samtidigt trivsam och inspirerande konferensanläggning. Lotta har en fingertoppskänsla för mysiga detaljer och personliga lösningar. ”Hemma hos” känslan får du direkt när du kliver in genom dörren.

– Körunda byggdes som ett hotell 1985 så grundförutsättningarna var väldigt bra. Allt var anpassat för hotell- och konferensverksamhet från början, förklarar Lotta.

På Körunda ligger allt i samma hus, vilket gör konferensen enkel och smidig! Här har du bara minuten bort mellan våra 51 hotellrum (102 bäddar), konferenslokaler, restaurang och relaxavdelning. Alla våra hotellrum kan användas som enkel- eller dubbelrum, så grupper mellan 51 och 102 personer kan alltså ha hela hotellet exklusivt för sig själva.

Konferensrum

Hotellet har tio stycken konferenslokaler i varierande storlekar som passar möten alltifrån två till 110 personer. Varje lokal är tekniskt förberedd med projektor eller storbilds-TV och modern ljud- och ljusutrustning finns att tillgå.

– Sedan vi tog över, har vi uppdaterat, renoverat, byggt om och byggt till i princip överallt, konstaterar hon med ett leende. Inget konferensrum är det andra likt. Det finns också gott om allmänna sittutrymmen för mindre grupparbeten eller vidare diskussioner under en konferensdag.

Stort aktivitetsutbud

Att tillföra en spännande aktivitet kan göra en stor skillnad på en konferens. Företagsaktiviteter som leder till många skratt kan verkligen sätta stämningen i en grupp och bygga en positiv känsla som är minst lika viktig som själva arbetsmötet.

– Vi rekommenderar därför våra gäster - att oavsett hur många de är och oavsett hur kort eller lång konferensen är - att de alltid planerar in en paus med en konferensaktivitet. Runt sjön finns ett motionsspår som är en dela av Sörmlandsleden på 9 km och utanför relaxen står ett utegym. Vid trädäcket hittar du ett träningsområde med bland annat höbalar och bildäck. En perfekt plats att utföra ett träningspass.

– Det kommer in allt fler förfrågningar om olika träningsaktiviteter, säger Lotta. Det märks att de konferensgrupper som har ett stort hälsotänkt inom företaget också vill peta in det som en aktivitet under en konferens. Här kan du yoga på vårt nybyggda trädäck nere vid sjön Muskan men också träna för de som vill ta i lite extra.

– Våra gäster kan också välja mellan en lång rad spännande och utvecklande företagsaktiviteter, konstaterar Lotta. Alltifrån matlagning och segwayskytte till fartfyllda teambuildingsaktiviteter såsom ”Code Breake” och ”Uppdraget”.
Gastronomisk upplevelse

Körunda jobbar i största mån med noga utvalda närproducerade och säsongsbetonade råvaror. Mat är viktigt och dagens höjdpunkt för många, säger Lotta. Vi strävar efter hög service och vill ge varje gäst en gastronomisk matupplevelse.

Innan det är dags att njuta av kvällens 3-rätters middag i restaurangen finns det kanske tid att koppla av i hotellets relaxlounge. Där finns både jacuzzi, ångbastu och isdusch samt sköna soffor och fåtöljer att sjunka ner i. Nere vid sjön Muskan ligger den vedelade bastuflotten och guppar.

Fakta
På Körunda finns 51 hotellrum (102 bäddar), tio konferenslokaler samt restaurang, bar, relaxavdelning och ett stort utbud konferensaktiviteter.

Läs mer om Körunda på Konferensguiden.se och boka din nästa konferens här. På Konferensguiden.se erbjuds du även kostndsfri bokninghjälp.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.