Möten och kultur på Auktionsverket Kulturarena - | Konferensvärlden
Auktionsverket kulturarena
Auktionsverket kulturarena
Foto: aveny.se
Auktionsverket kulturarena
Auktionsverket kulturarena
Foto: aveny.se
Auktionsverket kulturarena
Auktionsverket kulturarena
Foto: aveny.se
Reportage > Möten och kultur på Auktionsverket Kulturarena

Möten och kultur på Auktionsverket Kulturarena

Event Auktionsverket Kulturarena öppnades hösten 2014 i historiska lokaler på Tredje Långgatan 9 i Göteborg. Huset byggdes 1892 som ett Auktionsverk och brukades som sådant fram tills dess att det för två år sedan alltså blev en spännande kulturell mötesplats.

9 maj 2016, uppdaterad: 5 oktober 2016

- Vi erbjuder en unik sekelskiftsvåning mitt i centrala Göteborg med plats för upp till 600 personer, där vi skapar alla typer av arrangemang utefter kundens önskemål. Här sätter endast fantasin gränserna och allt är möjligt från tidig morgon till sen kväll, berättar Auktionsverket Restaurangers VD Tobias Hamberg.

I denna fantastiska evenemangslokal har man under de gångna två åren hunnit anordna en lång rad olika, spännande möten, konferenser och andra arrangemang.

Cykelkultur och julbord

Förra sommarens fylldes så exempelvis Auktionsverket Kulturarena med cykelkultur. Föreläsningar, utställningar, cykelturer, loppis, fest och tävlingar var något av allt det som Göteborgs cykelfestival 2015 bjöd på för alla cykelfantaster.

Och i julas anordnades ett annorlunda julbord i den vackra sekelskifteslägenheten. Med en rejäl dos levande filmfrågesport där skådespelare spelade upp sina tolkningar av filmscener live för publiken. Och med ett klassiskt och dignande julbord, med allt vad det innebär av sill, lax, skinka, köttbullar och härlig julstämning, samtidigt som gruppen QuiZadillas bjöd in till en sprakande fartfylld julkrogshow med ett helt unikt sätt att quiza, fick publiken en originell julupplevelse.

Konst- och fotoutställningar

Vi är väldigt stolta över att vi har förädlat och utvecklat dessa fantastiska lokaler och att vi har lyckats skapa en ljus och luftig konsthall här snarare än en klassisk festvåning, konstaterar Tobias Hamberg.

Ett exempel på en spännande utställning som man anordnat på Auktionsverket Kulturarena är den med den kände fotografen Mick Rock, som bland annat har samarbetat med storheter som David Bowie, The Ramones och Lady Gaga och som har haft kritikerhyllade utställningar över hela världen och publicerat ett flertal berömda fotoböcker.

Vällagad mat

Men det är inte bara spännande utställningar och evenemang som man fokuserar på här på Auktionsverket Kulturarena. En nog så viktig faktor för ett lyckat möte är maten och den lägger man stor vikt vid, berättar Tobias Hamberg.

- Maten lagas av Kulturarenans egna kök efter gästens önskemål och naturligtvis finns även färdiga menyer för den som önskar. Auktionsverket Kulturarena är sedan starten också KRAV-märkt.

Fakta:
I alla möten och konferenser på Auktionsverket Kulturarena ingår egen lokal, projektor med integrerad ljudanläggning, filmduk, block och penna samt trådlös internetuppkoppling.

Boka ert nästa event på Auktionsverket - på Konferensguiden.se erbjuder vi kostnadsfri bokningshjälp!

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.