Pricka in din konferens på Skåvsjöholm - | Konferensvärlden
Skåvsjöholm
Skåvsjöholm
Skåvsjöholm
Skåvsjöholm
Skåvsjöholm
Reportage > Pricka in din konferens på Skåvsjöholm

Pricka in din konferens på Skåvsjöholm

Konferenspärlor På Skåvsjöholm i Stockholms norra skärgård har man länge arrangerat prickfria möten. Här kan du konferera med havsutsikt, krypa ner i en skön hotellsäng i ett rum med havsutsikt, inta ljuvliga måltider i en restaurang med havsutsikt. Helt enkelt – få en prickfri upplevelse!

Text: Helena Wikström

8 december 2022,

25 minuter från Stockholms city, norrut längs kusten, där hittar du Skåvsjöholm. Här konfererar, bor och äter du i samma fantastiska 60-talsbyggnad där så gott som alla rum ger dig en panoramavy över Skåvsjöholmsviken.

– Vi ligger både vackert och lättillgängligt. Från Arlanda tar det bara 35 minuter eftersom vi ligger på rätt sida av stan, förklarar Catrin Schönberg, försäljningsansvarig på Skåvsjöholm.

Att Skåvsjöholm byggdes på 60-talet som en plats för möten och konferenser är en historia man värnar om. Nyligen renoverade man de 97 hotellrummen och satsade då på att ge rummen en tydlig 60-tals känsla och inreda med kända klassiker som Sjuans stol och Laminofåtöljen.

På Skåvsjöholm hittar du konferenslokaler, grupprum, hotellrum, restaurang, relax och bar, under samma tak, vilket gör det till en effektiv och uppskattad mötesmiljö.

– Många av våra gäster tycker det är väldigt skönt. Man ”tappar inte bort” någon, gruppen blir lättare att hålla samman, vilket många tycker känns värdefullt, säger Catrin.

Skåvsjöholm är byggt med konferensgästens behov i centrum. Rummen är välventilerade, alla möteslokaler har dagsljus och många dessutom en underbar havsutsikt. Här finns 17 möteslokaler, från den största som rymmer 110 personer ner till små lokaler för det lilla mötet

– Något som är väldigt uppskattat hos oss är att vi sedan pandemin förberett alla lokaler för hybridmöten. Den grundläggande utrustningen behöver man inte förboka, den finns redan på plats om behov skulle uppstå, berättar Catrin.

Närheten till vattnet, en egen sandstrand, bryggorna där grupper samlas under sommarhalvåret för mer informella möten, gör hela platsen minnesvärd och högt uppskattad. Därtill finns det nästan ett oändligt antal aktiviteter att ta del av. Skåvsjöholm erbjuder sig att matcha sällskap, budget och tillfälle med rätt aktivitet och tar sedan fram fem förslag som man tror skulle kunna passa. Det kan handla om allt från yoga, sälsafari, skogsbad och glödvandring till sabrering, kockduell eller lådbilsbygge. Dryckesprovningar och en uppsjö vattenorienterade aktiviteter är en självklarhet här.

– Vi har också en inomhusboulebana och under december har den ingått som en miniaktivitet när man bokar en konferens. Det har varit väldigt uppskattat så vi kommer fortsätta med liknande erbjudande framöver, fortsätter Catrin.

Men vad vore en fantastisk konferensanläggning utan sin personal? På Skåvsjöholm lyckades man behålla sin duktiga och professionella personalstyrka genom hela den svåra pandemin, bland annat sina duktiga kockar och sin servicepersonal.

– Folk uppskattar vårt läge och den underbara skärgårdsmiljön, men det som gör att de verkligen vill komma tillbaka är att vi serverar så bra mat! säger Catrin med eftertryck.

I personalstyrkan finns också tre utbildade sommelierer som både vägleder gästens dryckesval och håller dryckesprovningar. Dessutom har personalen roligt tillsammans, trivs med varandra och sin arbetsplats – något som gästerna ser och som de påverkas av på ett positivt sätt.

– Det är så roligt att vi uppfattas så! Det ska vara glatt och roligt här – på ett proffsigt sätt, avslutar Catrin.

Fakta:
Skåvsjöholm ligger i Stockholms norra skärgård, inte långt från Vaxholm. Här bor du i något av de 97 nyrenoverade hotellrummen och konfererar i 17 olika mötesrum där den största lokalen tar 110 personer. Här är allt samlat under samma tak med en fantastisk havsutsikt var du än befinner dig.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.