Tillgängliga Nova Park - | Konferensvärlden
Nova Park
Nova Park
Nova Park
Reportage > Tillgängliga Nova Park

Tillgängliga Nova Park

Hotell Stillhet, spännande kök och fantastisk spa-avdelning. Med bara 12 minuter från Arlanda har Nova Park unika möjligheter att erbjuda många en fantastisk konferensupplevelse.

Helena Wikström

30 november 2018,

Nova Park kan skryta med sitt läge – 12 minuter till Arlanda, 15 minuter till Uppsala och 35 minuter till Stockholm.

– Nej, vi ligger inte enskilt med sjöutsikt. Och vi är inget gammalt slott eller herrgård. Tvärtom! Vi har istället närhet till allmänna kommunikationer och till Arlanda. Det är både enkelt, ekonomiskt och miljösmart att ta sig hit, säger Karin Ahlström försäljningschef på Nova Park.

Trots närheten till både storstad, tågstation och flygplats så slås man av lugnet och stillheten på Nova Park. Anläggningen ligger omgiven av en vacker grön skog och är byggd för möten och konferenser med allt samlat under ett och samma tak. Här behöver du inte lämna byggnaden för att ta dig till ditt rum eller konferenslokal.

– Vi har väl anpassade konferenslokaler och jobbar nästan uteslutande med möten och konferenser. Det gör oss till specialister på det vi håller på med, berättar Karin.

Välfungerande event- och möteslokaler

Nova Park jobbar nära sina gäster och investerar kontinuerligt för att möta dagens krav på såväl mötesrum, kostönskemål och teknik. Man har 9 konferenslokaler och 8 grupprum som passar allt från små grupper till lokaler som rymmer 300 deltagare.

– Vi har bra ventilation i lokalerna och nya kylanläggningar med luftstyrning. Här ska du kunna jobba effektivt hela dagen utan att bli tung i huvudet, fortsätter Karin.

Nova Park har 1000mb wifi och pc-projektorer i alla lokaler, och i den största lokalen finns en stor scen med mikrofoner, headsets och ljudanläggning och plats att visa bilar. Alla konferenslokaler är ljusa med stora fönster med utsikt över skogen eller gården.

– Eftersom vi vet att långa mötesdagar kräver mycket kaffe så har vi extra kaffestationer uppdukade där vi erbjuder färskt, gott kaffe under hela konferensdagarna, berättar Karin Ahlström.

Mat med twist

Som gäst på Nova Park sover du gott i någon av de 213 bäddarna fördelade på 117 hotellrum. Rummen är snyggt inredda och har en varm och stilren atmosfär. Nova Park satsar också mycket på säkerhet och var den första konferens- och mötesanläggningen i Sverige som blev certifierad av SafeHotels.

Maten står i centrum på Nova Park och köket kan beskrivas som en modern fusion, ett crossoverkök, med allt från ny asiatisk mat till svenska klassiker med nytänk. Man arbetar ständigt för att erbjuda det bästa och anpassar sig efter sina gästers behov.

– Vi har en vegetarisk dag i veckan och jobbar också brett med alla specialkoster. Vi har ett bakomliggande miljötänk, men vi vill också ligga rätt i tiden och möta dagens krav och förväntningar, fortsätter hon.

I december är det dags för det återkommande julbordet som ingår i Nova Parks helpension:

– Alla klassiska smaker levererade med twist! Vi startar upp med den klassiska glöggen och avslutar med ett godis/dessertbord, berättar Karin.

Lyxig spa-avdelning

Som konferensgäst på Nova Park har man fri tillgång Water Lounge Spa. Här finns en sjöformad pool intill en öppen spis som skapar en härlig loungekänsla. Man kan slappna av i den mosaikklädda relaxbastun med behagliga 50 grader eller ligga och vila på den skålformade hällen. De massiva fönstren med glas från golv till tak låter den vackra skogen med sina höga tallar och gröna ekar komma nära inpå.

– Vill man inte bada är det en härlig miljö att bara vara i. Här kan våra gäster ta en drink och umgås under mer avslappnade former, säger Karin.

Water Lounge Spa har också en utomhusjacuzzi där man kan bada året runt under stjärnorna.

– För de modiga erbjuder vi även en häftig upplevelse med vår isbar. I september varje år bygger vi om den, så den har ny design varje år, avslutar Karin Ahlström.

Nova Park

Ligger endast 12 minuter från Arlanda, 15 minuter från Uppsala och 35 minuter från Stockholm.

Har 117 lyxigt inredda hotellrum, 213 bäddar, 9 konferenslokaler i olika storlekar för 6-300 personer och 7 stycken grupprum.

Stor spa- och relaxavdelning, Water Lounge, med bubbelpooler, bassänger, varma loungeytor och fitnessrum. Erbjuder julbord för konfererande gäster under december.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.