Trygga möten i stora lokaler - | Konferensvärlden
Stockholm City Conference Centre
Stockholm City Conference Centre
Stockholm City Conference Centre
Reportage > Trygga möten i stora lokaler

Trygga möten i stora lokaler

Mat & dryck Vid Norra Bantorget i Stockholm ligger två fantastiska byggnader. Här har Stockholm City Conference Centre bedrivit konferens- och eventarrangemang under många år. Byggnaderna är som gjorda för stora events men här finns också fantastiska möjligheter för mindre möten. Den här hösten står säkerheten och tryggheten i fokus för alla som bedriver konferensverksamhet och hos Stockholm City Conference Centre finns det många trygga och unika lösningar.

Text: Helena Wikström Foto: Rikard Westman

27 oktober 2020,

De två byggnaderna är stora med rymliga öppna allmänytor där det är lätt att hålla avstånd och avgränsa ett område för en enskild grupp. Funkispärlan Folkets Hus från 1960 består av tre våningar med mindre grupp-och konferensrum samt den stora Kongresshallen. Folkets hus har flera lokaler som är lämpliga om man vill garantera enskildhet eller exklusivitet för viss grupp. Både enskilda rum och hela våningsplan har möjlighet till separata entréer.

En mötesplats för slutna sällskap

Tvärs över gatan ligger det majestätiska Norra Latin från 1880. En vacker byggnad med stuckatur, marmorgolv och rundbågade arkadgångar. Den stora vackra Pelarsalen har egen entré och är tillsammans med Marmorvalvet de enda lokalerna på plan 1, vilket gör det enkelt att göra hela våningsplanet till en privat mötesplats för slutna sällskap. En underbar lokal för ett tryggt och säkert julfirande med företaget.

Den eleganta aulan i Norra Latin gjordes nyligen om. För att frigöra ännu mer golvyta togs den fasta möbleringen bort och man har istället skapat en fantastisk multiyta. Här är det lätt att avgränsa en viss yta för ett mindre sällskap. Det är högt i tak, luftigt och lätt att hålla socialt avstånd.

Norra Latin har 30 konferensrum, det största rymmer 400 personer, men här finns även mindre lokaler som är lämpliga om man vill garantera enskildhet för en liten grupp.

Stockholm City Conference Centre har stor erfarenhet av digitala möten och tillhandahåller enkelt olika typer av paketlösningar för studiomiljöer med streamingmöjligheter, allt efter behov. Här kan du arrangera en konferens med mötesdeltagare på distans för de som av olika skäl inte kan eller bör närvara vid ett fysiskt möte.

Många måltidsmöjligheter

Stockholm City Conference Centre har ett flertal restauranger som kan reserveras för slutna sällskap av olika storlekar. Dessutom erbjuder de möjligheten att få alla måltider serverade i ett eget rum i anknytning till den egna möteslokalen, alternativt bli serverade direkt i den bokade lokalen.

Tryggheten i höga hygienkrav kring alla måltider är en central tanke och man serverar därför portionsförpackade smörgåsar och kaffebröd. Även lunchpåsar eller lunchtallrikar serveras individuellt inpackade.

Trygghet och säkerhet i fokus

När du bokar lokal för ett mindre möte eller arrangerar ett julfirande för hela företaget kan du känna dig trygg. Stockholm City Conference Centre har som mål att alla kunder ska känna att de är med dem hela vägen – och hela tiden. Idag har dessa ambitioner förstärkts för att du under rådande omständigheter ska känna dig trygg på alla sätt. Alla så kallade beröringsytor städas regelbundet, handsprit finns på alla toaletter och information om hur man ska bete sig för att undvika smitta finns anslaget runt om i anläggningen. Alla leverantörer till anläggningen är informerade och måste hålla de höga säkerhetskrav man fastställt.

Allt för att du ska känna dig trygg som gäst och för att vi fortfarande ska kunna mötas för att diskutera framtiden, utbyta idéer eller fira en högtid.

Stockholm City Conference Centre

ingår i Stureplansgruppen som är Sveriges ledande företag inom besöksnäringen. Företaget grundades 1996 och har som ambition att alltid leverera gästupplevelser i världsklass med verksamheter i Stockholm, Göteborg, Åre och Visby. Några välkända enheter förutom Stockholm City Conference Centre är Bank Hotel, L’Avventura, Ekstedt, Spy Bar och Gamla Riksarkivet.

 

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.