Årets Bagare 2015 blir Brödfabrikens nya ambassadör på Lovik - | Konferensvärlden
Gabriel Di Grado
Mat och Dryck > Årets Bagare 2015 blir Brödfabrikens nya ambassadör på Lovik

Årets Bagare 2015 blir Brödfabrikens nya ambassadör på Lovik

Mat & dryck I april öppnade Brödfabriken upp dörrarna på Lovik Konferenshotell på Lidingö, som ingår i hotellgruppen Stockholm Meeting Selection. Sedan dess har många bakaktiviteter arrangerats där gäster, privatpersoner och konferensgäster, har bakat sina drömmars bröd och bakverk med erfarna bakprofiler. En av dessa är Brödfabriken-ambassadören och brödprofilen, Johan Sörberg. Nu kommer även Gabriel Di Grado, som blev Årets Bagare 2015, att vara ambassadör.

21 december 2015,

Nu är det dags att ta in fler ambassadörer på Brödfabriken på Lovik Konferenshotell på Lidingö och det är ingen mindre än Gabriel Di Grado, som blev Årets Bagare 2015. Gabriel kommer som ambassadör att stärka Brödfabrikens profil och erbjuda bakaktiviteter med Loviks kunder. Bland annat kommer man kunna baka Gabriels Vinnarbulle som han kammade hem segern med under tävlingen Årets Bagare 2015.

– Det känns jätte roligt att bli utvald som ambassadör för Brödfabriken och jag tycker det är ett mycket bra initiativ att erbjuda gästerna möjlighet, att på ett kreativt sätt baka tillsammans under sina konferenser. Det ger mötet en ytterligare innebörd, säger Gabriel Di Grado.

I Bageriet finns det ett antal bakstationer med alla tänkbara tillbehör och bakredskap som man kan hitta i sitt egna hem så att deltagarna enkelt ska kunna ta med sina erfarenheter och använda dem hemma i det egna köket.

Fakta om Lovik
Lovik byggdes som Lidingös första konferensanläggning och kan erbjuda en miljö som är optimal för kurs och konferens men också för privatpersoner. På Lovik finns en magnifik festvåning med kristallkronor och öppen spis. Anläggningen erbjuder även 64 rum med smakfull inredning. Loviks vackra läge vid Hustegafjärden inbjuder också till olika vattenaktiviteter såsom RIB-båt, kajak eller en fisketur och längs med vattnet finns en fin strandpromenad.

Få hjälp att boka Lovik Konferenshotell på Konferensguiden.se!Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.