Ny kökschef på Sheraton Stockholm Hotel - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Ny kökschef på Sheraton Stockholm Hotel

Ny kökschef på Sheraton Stockholm Hotel

På nya platser Sheraton Stockholm Hotel har rekryterat Frederic Bertuit som ny kökschef. Han kommer närmast från samma roll på Clarion Stockholm Hotel. Med ny kökschef finns det planer på stora förändringar vad gäller mat- och servicekoncept på Sheraton Stockholm Hotel under 2017.

2 mars 2017,

Frederic Bertuit har en lång karriär inom hotell- och restaurangbranschen i Stockholm. De senaste nio åren har han arbetat på Clarion hotels, först på Clarion Sign och därefter på Clarion Stockholm vid Skanstull. Han har dessförinnan även jobbat på Petite France på Kungsholmen, Operakällaren, Hilton Slussen och Berns. Sedan slutet av november har nu Frederic det viktiga uppdraget att förnya Sheraton Stockholm Hotels mat- och restaurangkoncept.

- Jag ser fram emot att vara en del av att åter sätta Sheraton på kartan som ett attraktivt restaurangalternativ för stockholmarna och givetvis även för hotellgästerna. Vi arbetar intensivt med nya mat- och servicekoncept och 2017 kommer stora förändringar att ske, säger Frederic Bertuit.

En spännande restauranghistorik

Sheraton Stockholm som ligger i hörnan Vasagatan/Tegelbacken invigdes 1971 och var det första Sheratonhotellet att öppna upp i Europa. Under åren har restaurangen på entréplan haft olika teman och utformning. 1980 öppnade Restaurang Sheriffen, där serverades det populära "Nattabordet" från 22.00 till 02.30 och kostade 2 kronor per person. Från 1989 låg till exempel den tyska restaurangen Die Ecke där och inredningen påminde om en klassisk bierstube. 2008 renoverades hela lobbyn och restaurangen och fick ett nytt utseende och döptes om till Restaurang 360 för en mer internationell inramning.

Läs mer om Sheraton Hotel på Konferensguiden.se och boka din nästa konferens här. Här erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.