Paris omtalade restaurangkoncept HERO gästar HTL Kungsgatan - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Paris omtalade restaurangkoncept HERO gästar HTL Kungsgatan

Paris omtalade restaurangkoncept HERO gästar HTL Kungsgatan

Mat & dryck HTL Kungsgatan i Stockholm kommer tillsammans med POPupSTHLM under ett dygn husera det omtalade restaurangkonceptet HERO, en lekfull matupplevelse från Paris inriktad på koreansk gatumat och färgglada cocktails. Gästspelet äger rum under 14-15 november och biljetter till evenemanget finns nu tillgängliga för försäljning.

21 oktober 2015,

POPupSTHLM har sedan starten av sitt koncept - att föra tillfälliga gastronomiska upplevelser till Stockholm från världens alla hörn - lyckats skapa uppskattade evenemang för stadens matkonnässörer med smak för det annorlunda. Nu är det dags igen. I ett samarbete med HTL Kungsgatan kommer den franskkoreanska restaurangen HERO under ett dygn att bjuda på sin världsberömda koreanska yangnyeom: krispigt friterad kyckling, täckt i sötsur vitlökssås. En restaurang som blivit utnämnd till en av de 11 hetaste i Paris av välrenommerade siten eater.com.- Vi vill avsluta det här året på allra bästa sätt, och vad bättre än att göra det med ett koncept som bjuder på genuina koreanska smaker, fantastisk friterad kyckling och goda cocktails. HEROs koncept är vida omtalat och vi är så glada att för en dag få bjuda Stockholm på denna kladdiga, stökiga och smakrika upplevelse, säger Daniella Illerbrand och Elin Svartengren, POPupSTHLM.


Ett smakrikt samarbete
Pop-Up-restaurangen kommer äga rum på HTL Kungsgatan, som sedan starten i maj 2014 arrangerat flertalet evenemang som inkluderar alltifrån filmpremiärer till valvakor och ölmässor.


- Vi ser HTL som en hotellkedja i tiden, där moderna lösningar, hög kvalitet och personlig
service alltid prioriteras högt. Därför ser vi samarbetet med POPupSTHLM som ett steg i rätt
riktning, där koncepten alltid håller hög kvalitet och att man erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Vi ser även fram emot att få bjuda Stockholm på HEROs genreöverskridande meny, som känns både lekfull och innovativ, säger Gül Heper, Commercial Manager på HTL hotels.HTL hotels är en hotellkedja som sedan starten sett en snabb expansion på den 

Skandinaviska marknaden och har även nyligen sett två nyöppnade hotell i Oslo och 
ytterligare ett i Stockholm, på Upplandsgatan. Middagen äger rum på HTL Kungsgatan under den 14 november, med efterföljande cocktailbar. Dagen därpå, söndagen den 15 november, serveras brunch.

Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.