Super Breakfast - nytt frukostkoncept på Radisson Blu - | Konferensvärlden
Radisson Blu
Room service med nya Super Breakfast på Radisson Blu Strand Hotel i Stockholm.
Radisson Blu
Radisson Blu
Mat och Dryck > Super Breakfast - nytt frukostkoncept på Radisson Blu

Super Breakfast - nytt frukostkoncept på Radisson Blu

Mat & dryck Radisson Blu lanserar nu frukostkonceptet Super Breakfast i en helt ny skepnad med större fokus på naturliga råvaror, bättre kvalitet och ännu bättre service, där upplevelsen inkluderar alla sinnen. Frukostkonceptet är deli-inspirerad och ska ge en så bra och minnesvärd start på dagen som möjligt. Frukosten sägs vara det viktigaste målet på dagen för såväl hjärta och hjärna.

12 november 2015,

Radisson Blu återlanserar sitt ikoniska frukostkoncept Super Breakfast. Det viktigaste målet på dagen präglas nu av nytänkande och omtänksamhet som skiljer sig från normen, och gäster kan se fram emot en frukostupplevelse utöver det vanliga.

– En bra frukost är grunden till en bra start på dagen. Därför vill vi se till att frukosten lämnar ett mycket positivt och minnesvärt avtryck. Frukosten ska vara en god upplevelse för alla sinnen och det vill vi ge gästerna med vår deli-inspirerade frukost som både smakar gott och ser inbjudande ut, säger Tom Flanagan, Area Vice President för Rezidor Hotel Group i Norden.

Den nya frukosten har utvecklats på flera plan och baseras på en förstudie där konceptet testkördes på utvalda hotell, däribland på Radisson Blu Royal Viking i Stockholm, för att ta reda på vad gäster egentligen förväntar sig av en bra frukost.

Utifrån resultaten har särskilt fokus lagts på presentationen som ska vara visuellt vacker och inbjudande, där gästerna möts av härliga dofter och kan avnjuta naturliga råvaror. Genom att arbeta med servering och uppläggning ger frukostkonceptet en helt ny ”delikänsla” samt en trivsam och personlig atmosfär. Super Breakfast erbjuder även en säsongsbetonad meny med lokala ingredienser, och innehåller mindre processad mat samt alternativ för bland annat gluten- och laktosintoleranta. Utöver detta genomsyras det hela av Radisson Blus servicefilosofi ”Yes I Can!” som utlovar bästa möjliga service.

Ökad trend för frukostmöten Att mötas över en frukost har kommit att bli ett allt mer vanligt sätt att träffas, vilket är något som märkts av på bland annat Radisson Blu Strand Hotel i Stockholm. Här syns trenden tydligt; inte bara i privata sammanhang, utan även i affärssyfte.

– Vi känner helt klart av frukosttrenden och att träffas över en frukost verkar vara lika naturligt som att träffas över en lunch. Framförallt affärsresenärer använder i större utsträckning frukoststunden för att skapa nya kontakter och fördjupa samarbeten, säger Eva Kalling-Hansson, General Manager på Radisson Blu Strand i Stockholm.

Just nu implementeras det nya frukostkonceptet på samtliga hotell, och finns i nuläget tillgängligt på bland annat Radisson Blu Strand Hotel och Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm, samt Radisson Blu Hotel Malmö, Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg och Radisson Blu Metropol Hotel Helsingborg. Frukosten är tillgänglig för både hotellgäster och allmänheten.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.