KonferensVärlden fyller 30 år! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > KonferensVärlden fyller 30 år!

KonferensVärlden fyller 30 år!

Mötestrender KonferensVärlden startade 1988, i år firar tidningen 30 år. Detta firar vi med ett stort jubileumsnummer fullspäckat med stjärnglans, festliga recept, viktiga och aktuella branschfrågor, inspirerande reportage om fina konferensanläggningar, samt med en tillbakablick på åren som gått genom en stor intervju med hotellmagnaten Ejnar Söder och mycket mycket mer.

27 februari 2018,

Ejnar Söder har varit verksam inom den svenska besöksnäringen i drygt 70 år (!), och som en sann entreprenör fortsätter han oförtrutet att lansera nya projekt. För KonferensVärlden berättar han om sin näsa för detaljer, om hur han fick idén till det nyskapande The Winery Hotel och om vikten av det personliga mötet. Mycket spännande läsning!

Är det jubileum och fest så är det! Vi firar genom att rama in tidningen med guldkant, glitter och glamour! Vi har därför pratat med tre välkända profiler som vet hur man strör stjärnglans omkring sig: den eleganta modeskaparen Lars Wallin, festfixaren och mingelmästaren Micael Bindefeld och den strålande primadonnan Christer Lindarw.

Vi tar även upp ett aktuellt och viktigt ämne inom branschen – hållbarhet. I småstadsidyllen Sigtuna - Sveriges fjärde största hotelldestination - arbetar besöksnäringen tillsammans för en stark och hållbar turistdestination genom bolaget Destination Sigtuna. Vi har träffat Eva Camél Fuglseth, som sedan ett år tillbaka är vd för bolaget.

Vi tar även pulsen på Visitas nya vd Jonas Siljhammar som berättar om sina tankar på framtidens besöksnäring.

Självklart bjuder vi som vanligt också på massor av inspiration i form av reportage om fina konferensanläggningar i hela Sverige. Lagom till våren har vi valt att rikta in oss på kickoffer med extra edge och tipsar därför om fyra unika anläggningar. Prova tillexempel att baxa guldtackor uppför såpade väggar vid Högbo Bruk, utmana kolleger och din egen höjdskräck i spektakulär klippklättring på Äventyrens Ö, laga rätt i matstudio under bar himmel i småländska Isaberg eller båtorientera och navigera bland skärgårdsöar i natursköna Marholmen.

Avslutningsvis bjuder vi på festliga recept, roliga mingelbilder från våra event Lyxtorsdag Stockholm, Lyxtorsdag Göteborg och Meeting Live. Missa inte våra kommande events – kika på vår mässkalender på sidan 72!

Vi på Konferensvärlden är glada och stolta över att ha fått hänga med i 30 år och vi hoppas på ännu fler år i världens gladaste bransch!

Tidningen KonferensVärlden är till för dig som bokar konferenser, möten och event via Compro Möten & Event och Konferensguiden.se, eller är kvalificerade och utvalda besökare på företagets populära kundevents. Vill du starta en kostnadsfri prenumeration kan du göra det här.

Trevlig läsning!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.