Prisbelönta Radisson Blu Riverside Hotel har ny hotelldirektör - | Konferensvärlden
Radisson Blu Riverside
Radisson Blu Riverside med en magnifik takterrass.
Cuckoo’s Nest Restaurang och Bar
Prisbelönta Cuckoo’s Nest Restaurang och Bar.
Alice von Geijer
Alice von Geijer
Foto: Ingela – www.vagsund.se
Mötesnytt > Prisbelönta Radisson Blu Riverside Hotel har ny hotelldirektör

Prisbelönta Radisson Blu Riverside Hotel har ny hotelldirektör

På nya platser Den första juli tillträdde Alice von Geijer som ny hotelldirektör på Radisson Blu Riverside Hotel. Hotellet bygdes 2013 och är centralt beläget på Lindholmen i Göteborg, granne med Lindholmen Science Park. På kort tid har hotellet samlat på sig flertalet internationella priser och lovordats i media för sin spektakulära arkitektur och design.

7 juli 2016,

Alice von Geijer är ett välkänt ansikte på Lindholmen då hon har varit med och öppnat hotellet i egenskap av hotellchef med ansvar över personal och drift.

- Jag är otroligt tacksam och ödmjuk inför utmaningen att få föra hotellet vidare till nya nivåer. Det finns fantastiska förutsättningar för Radisson Blu Riverside Hotel att fortsätta utvecklas med Lindholmen och Göteborg. Vi ska vara hotellet där idéerna föds, säger Alice von Geijer.

Alicer fortsätter:
- Jag har flera års erfarenhet av att arbeta för Radisson Blu och har tidigare bl.a. arbetat för Carlson Rezidor på dess Global Sales Office. Det är kunskaper som kommer att komma väl till pass i vår fortsatta utveckling av hotellet här på Lindholmen. Jag är övertygad om att det tillsammans med min erfarenhet från andra branscher gör att vi kan ta steget till en fortsatt positiv utveckling.

Unik design och internationella priser

Hotellet, som byggdes år 2013, har under åren samlat på sig flertalet internationella priser och lovordats i media för sin spektakulära arkitektur och design.

Högst upp i huset ligger hotellets wellness centre med en tillhörande takterrass, pooler och ett toppmodernt gym med utsikt över hamnen och staden. Här kan man få en visuell rundtur av staden från en av terrassens solstolar. Det händer också att terrassbaren öppnar upp för försäljning när solen skiner! Den röda tråden infinner sig hela tiden, där designmöbler läckert smälter in i hamnmiljön där vingslag från varvstiden blandats upp av modern high-tech bebyggelse. Men det som står högst på agendan för Alice och ledningen på hotellet är ändå personalens och gästernas trivsel.

100 % nöjda gäster och en magnifik takterrass

Hotellet strävar efter att ha 100 % nöjda gäster, Göteborgs bästa hotellpersonal, och stadens mest omtalade takterrass. Som en del av Carlson Rezidor koncernen erbjuder hotellet Yes I Can, vilket är hjärtat i hotellets verksamhet. Gästers önskemål är högsta prioritet, och med det kommer befogenheter och ansvar. Som exempel ska man som gäst känna sig 100% nöjd när man lämnar hotellet. För att kunna förverkliga detta finns genomarbetade verktyg och träningar för personalen.

- Vi har sedan start fokuserat på att attrahera personal med rätt känsla för service och bemötande. Vi lägger stort engagemang i vår personals trivsel, då vi ser att när personalen trivs och mår bra så färgar det av sig på gästerna. Vi är tacksamma över den fina produkt vi har, men det som betyder mest är när personal och gäster trivs, vilket vi mäter och får fin feedback på. Vi är t ex. mycket stolta över vår ranking och de kommentarer som finns att läsa på Tripadvisor, säger Alice.

Cuckoo’s Nest Restaurang och Bar

Hotellets restaurang Cuckoo’s Nest, designad av Stylt Trampoli, har vunnit åtskilliga priser, bl a två internationella priser som Europas bäst designade bar respektive hotellbar. Cuckoo’s Nest är en hyllning till Lindholmen och dess kreativa hjärnor.Restaurangen ligger två steg från kajkanten i det nya Göteborg. Hit är gäster välkomna på dagens alla timmar, och både lobbyn och restaurangen är till för Göteborgarna såväl som för hotellgästerna. Devisen är ”Food, drinks and beautiful minds”, och strävar efter att skapa en miljö som är så trivsam att man vill stanna kvar länge.

Korta fakta om Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg

• Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group under varumärket Radisson Blu
• Beläget på Lindholmen, med utsikt över hamnen och centrala Göteborg
• Erbjuder 265 rum och sviter, samt 5 konferensrum för upp till 70 konfererande gäster
• Unik design genomgående på hotellet
• Vunnit flera internationella priser för sin design
• Cuckoo’s Nest restaurang och bar, med stor uteservering vid vattnet
• Bra parkeringsmöjligheter
• Erbjuder bra kommunikationer med buss eller båt, endast 6 minuter från centralstationen i Göteborg
• Egen exklusiv wellnessavdelning med tillhörande takterrass, bastu, spapooler och hotellgym

Boka din nästa konferens, möte eller kickoff på Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg. På Konferensguiden.se är det enkelt att söka och boka. Vi erbjuder dessutom kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.