Post Christmas Market - en julmarknad på Clarion Hotel Post - | Konferensvärlden
Nyheter > Post Christmas Market - en julmarknad på Clarion Hotel Post

Post Christmas Market - en julmarknad på Clarion Hotel Post

Nöje Den 5:e december slår Clarion Hotel Post i Göteborg upp portarna för sin första julmarknad, Post Christmas Market.

3 december 2015,

I år tar alltså Clarion Hotel Post julen ett steg längre och arrangerar för första gången en Julmarknad i den ljusa Vinterträdgården på första plan, där Postens gamla lastgård tidigare låg. Även en del av bankettsalen Drottningporten kommer öppnas upp med bland annat ett café. Med många utställare av olika karaktär är målet att skapa en unik blandning av produkter i en härlig miljö.

Stort intresse
På hotellets Facebook-event för Post Christmas Market har över 5000 personer visat intresse och närmare 3000 personer bekräftat sitt kommande besök.

– Vi ser fram mot den här dagen med stor förväntan och en gnutta nervositet. Tanken var att testa en småskalig julmarknad för första gången, men intresset från både utställare och allmänheten har varit mycket större än vi någonsin förväntat oss. Så därför har vi nu utökat Post Christmas Market till dubbla storleken från vad som ursprungligen var planerat, säger projektledaren, Erik Sjölin.

– Vi vill att Clarion Hotel Post ska vara en levande mötesplats för såväl Göteborgarna som tillresta gäster och en julmarknad som den här öppnar upp bjuder in till just till den härliga mixen. Vi hoppas på en succé som vi kan göra till en ny tradition här på Clarion Hotel Post, säger hotellets VD, Fredrik Blomberg. 

Här hittar du den perfekta julklappen
På Post Christmas Market hittar du bland annat kläder från Velour och Milook och du kommer kunna fynda bästa julklapparna till pappa, brorsan eller killen med skjortor och jackor till riktiga kanonpriser från Erla of Sweden. Självklart hittar du också smaskiga delikatesser, mumsigt godis, julpynt och traditionellt hantverk som sig bör. Ett presentkort på Världens bästa brunch kanske blir årets mest uppskattade julklapp eller varför inte köpa med dig Petter A. Stordalens självbiografi? Posts hemmagjorda Granola och pepparkakor finns att fylla upp med till juliga myskvällar.

Café, fiskdamm och tomtemor
För trötta ben och hungriga magar finns ett café med julinspirerad fika och en glögg signerad världsmästaren Dosa Ivanov, Bartender of the Year. För små tomtenissar finns fiskdamm och möjlighet att träffa på självaste tomtemor!Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.