Restaurang vRÅ får ny Head Chef - | Konferensvärlden
Nyheter > Restaurang vRÅ får ny Head Chef

Restaurang vRÅ får ny Head Chef

På nya platser Clarion Hotel Posts restaurang vRÅ har på kort tid blivit en välrenommerad restaurang med en mängd utmärkelser som även står sig starkt internationellt. Restaurangen öppnade 2012 med Frida Ronge i spetsen, som nu går vidare till Nordic Choice's nya livsstilshotell At Six i Stockholm. Sofia B. Olsson, Fridas högra hand sedan starten och t.f Head Chef på Restaurang vRÅ, tar nu över som Head Chef.

27 november 2015,

Foto: Jäger Ahren Elstudio

Frida Ronge går vidare till Nordens främsta takkrog
Head Chef Frida Ronge har gått från klarhet till klarhet och gästspelar numera på den internationella scenen. Nu har dock tiden kommit då Frida vuxit ur sin vRÅ på Clarion Hotel Post och ger sig ut mot nya större utmaningar. Frida kommer att basa över mat och dryck på den stora takrestaurangen på Nordic Choice nya livsstilshotell At Six i Stockholm.

Sofia en naturlig Head Chef för vRÅ
Tar över rodret på vRÅ gör Sofia B. Olsson som idag är t.f Head Chef på Restaurang vRÅ. Sofia var med och startade restaurangen i september 2012 och har varit Fridas högra hand sedan dess.

Det här är ett naturligt steg för Sofia som kommer bibehålla fanan och fortsätta utveckla vRÅ in i framtiden, säger Martin Wiholm Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Post

Sofia B. Olsson har en bakgrund inom Göteborgs restaurangkök och arbetade tidigare på restaurang Basement i Göteborg, då med en stjärna i Guide Michelin. Sofia har även tävlat i Årets kock och har tillsammans med vRÅ placerats som en av de 10 bästa fiskrestaurangerna i Sverige enligt White Guide 2013.

Det är med stor glädje och stolthet jag axlar förtroendet att fortsätta driva och utveckla restaurang vRÅ i samma tempo som jag och Frida har gjort sedan dagen vi öppnade för 3 år sedan, säger Sofia B. Olsson som med spänning ser fram mot sitt nya uppdrag.

Det är en ära för mig att Sofia vill ta över rollen som kökschef för vRÅ och fortsätta utveckla verksamheten framåt med vårt fantastiska team. Jag önskar verkligen henne och verksamheten lycka till med allt, avslutar Frida Ronge.

Fakta vRÅ
På vRÅ står de skandinaviska råvarorna i fokus och möter smaker från Japan. Råvarorna väljs ödmjukt efter säsong. Målet är att fånga den exklusiva känslan bakom hantverket Sushi och råmat, men med en avspänd stämning i restaurangen och en känsla där Sverige möter Japan på ett modernt sätt.

Restaurang vRÅ öppnade i september 2012 på Clarion Hotel Post och blev 2013 utnämnd till en av de 10 bästa fiskrestaurangerna i Sverige enligt White Guide.

www.restaurangvra.se
#restaurangvraSe alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.