Bokningsbolaget – den kompetenta rådgivaren - | Konferensvärlden
Reportage > Bokningsbolaget – den kompetenta rådgivaren

Bokningsbolaget – den kompetenta rådgivaren

Mötestrender När tiden inte räcker till, kunskapen om anläggningar tryter eller inspirationen försvinner – anledningarna varierar till varför kunderna söker sig till BokningsBolaget. Gemensamma nämnaren visar sig ändå vara behovet av en professionell bokningsagent, som avlastar med sök- och bokningshjälp när tiden är knapp.

3 december 2021,

Ansvaret för att boka företagets konferenser och möten innebär ofta en stor tidspress och mötesanläggningarna kan vara många att välja mellan. Stora beslut ska fattas och tiden är ofta en bristvara. Det krävs även att hålla koll på vilka anläggningar som finns i landet som kan möta ens behov, för att nå bästa resultat av mötet.

Nya hotell dyker upp, nya ägare kommer till, några renoverar och rustar medan andra bygger spa. Branschen är livlig och står aldrig still.

Kunskap och kompetens

BokningsBolaget har i mer än 35 år varit rådgivare till hundratals små och stora företag gällande konferenser, event och möten och besitter hög kunskap kring det senaste som händer inom mötesindustrin. Anläggningsvisningar, kundutvärderingar och kontinuerliga besök på kontoret av representanter från hotellen och konferensanläggningarna är viktiga redskap för att hålla kompetensen hög. Den samlade kunskapen och erfarenheten är ovärderlig.

Möten i alla dess former

Möten för ledningsgruppen, den stora kickoffen för alla, avskilda möten, planeringskonferensen, natursköna möten, utbildningskonferens eller produktlansering. Alla möten står i fokus för BokningsBolaget och vi fixar även förslag på aktiviteter som skapar minnen, underhållning som roar och föreläsningar som kryddar konferensen.

Effektiva sökverktyg som spar tid

Digitala och interaktiva offerter är signum för BokningsBolaget. De ger ett tydligt beslutsunderlag med jämförbara alternativ. Ett av de viktigaste verktygen för att skapa snabba och lättillgängliga offerter är de effektiva söktjänsterna KonferensGuiden.se och BokningsBolaget.se som BokningsBolaget förfogar över.

Här finns fler än 1000 av Sveriges hotell och konferensanläggningar samlade och gör det även enkelt för den som söker konferensanläggning att själv botanisera och hitta sina smultronställen. Här erbjuds även personlig sök- och bokningshjälp, samt möjlighet till att ringa/chatta direkt med den proffsiga bokningspersonalen.

Vi är din förlängda arm och trogna kollega

Det ska vara enkelt att få snabb och personlig bokningshjälp. Kontakta BokningsBolaget för din nästa konferens på 020-10 00 59 eller besök gärna www.konferensguiden.se och www.bokningsbolaget.se för att hitta dina smultronställen och sända din förfrågan.

BokningsBolaget avlastar dig helt utan kostnad med:

  • Sök- och bokningshjälp över hela Sverige
  • Digitala och interaktiva offerter
  • ExperthjälpSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.