Experience Meetings på Radisson Blu Scandinavia - | Konferensvärlden
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Att äta rätt förbättrar effektiviteten, koncentrationsförmågan och den mentala kapaciteten.
Reportage > Experience Meetings på Radisson Blu Scandinavia

Experience Meetings på Radisson Blu Scandinavia

Mötestrender Med sitt fina läge - mitt i hjärtat av Göteborg - hälsar Radisson Blu sina konferensgäster välkomna till en internationell hotellmiljö, med närhet till Centralstationen och en lång rad olika sevärdheter och shoppingställen.

29 januari 2016, uppdaterad: 29 januari 2016

Hela Göteborg ligger utanför dörren; det stora shoppingcentret Nordstan precis intill och ett stenkast bort breder Avenyn ut sig. På det klassiska affärshotellet Radisson Blu Scandinavia Hotel välkomnas besökaren av den storslagna atriumlobbyn och här erbjuds konferensgästen fräscha och nyrenoverade lokaler för alla typer av möten och konferenser.

Hotellets 16 modernt utrustade mötesrum passar både i affärssammanhang och för privata tillställningar och här finns plats för totalt cirka 500 sittande gäster eller upp till 1000 personer vid events.

Unikt möteskoncept – Experience Meetings
Med kunniga och erfarna konferensvärdar som arbetar efter Radisson Blus möteskoncept ”Experience Meetings” garanterar man att såväl små som stora möten blir unika och lyckade från början till slut.

Konceptet, som har utarbetats och finslipats av mötesexperter under många år, kombinerar förstklassiga produkter och tjänster för att optimera gästens möte eller konferens. Detta oavsett om det handlar om ett litet möte för fem deltagare, en workshop för 50 personer eller en middag i världsklass för 2000 gäster.

- All personal är utbildad i hotellets unika service program ”Yes I Can”. Detta för att ge våra gäster bästa tänkbara service, berättar Jessica Rivle, General Manager.

Mat och atmosfär
En viktig komponent i konceptet är ”Brain Food”, en innovativ lösning för mat och dryck som tagits fram av skickliga köksmästare och dietister för att se till att konferensgästerna äter bra och rätt mat.

Att äta rätt förbättrar effektiviteten, koncentrationsförmågan och den mentala kapaciteten, och sänker samtidigt stressnivån – alla faktorer som är viktiga för ett lyckat möte.

En annan nyckel för att få kreativiteten att flöda under ett möte är atmosfären och därför ingår även ”Brain Box” i Experience Meetings. Brain Box-rummen är konstruerade för att höja effektiviteten och släppa loss kreativiteten.

Mötesrummet berör alla sinnen med väggar som går att skriva på, färger som sätter fart på hjärnan, bekvämligheter som ska hjälpa till att stimulera idéer, samt en flexibel möblering som syftar till att ge mötesdeltagaren utrymme att tänka fritt.

Avkopplande träning
Vill man sedan koppla bort alla tankar på konferens en stund finns många möjligheter på och i närheten av Radisson Blu.

Hotellets fitnessklubb erbjuder gym och ett stort urval av träningsklasser, eller kanske ett dopp i poolen. Lockar uteträning finns det möjlighet att tillgå Radisson Blu #BluRoutes. #BluRoutes är träningsspår för löpning och promenader som börjar och slutar vid hotellet och som är utformade för att hjälpa dig att hålla igång din träning när du bor på Radisson Blu Scandinavia.

Fakta – Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg:
349 hotellrum med alla bekvämligheter
16 mötesrum med plats för upp till 500 personer

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.