Nova Park och Steningevik - vitt skilda miljöer nära Arlanda - | Konferensvärlden
Steningevik
Steningevik
Nova Park
Nova Park
Nova Park Water Lounge
Nova Park Water Lounge
Reportage > Nova Park och Steningevik - vitt skilda miljöer nära Arlanda

Nova Park och Steningevik - vitt skilda miljöer nära Arlanda

Konferenspärlor Med samma ägare och båda belägna en kort bilresa från Arlanda flygplats, erbjuder Nova Park och Steningevik två helt olika konferensupplevelser. Gemensamt för de båda är dock fokus på kvalité och service.

18 maj 2016, uppdaterad: 5 oktober 2016

Nova Park ligger vid E4:an endast tolv minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm. Anläggningen är byggd på 90-talet och – med alla faciliteter under ett tak – svarar detta moderna hotell mot alla tänkbara krav en mötesdeltagare kan ha.

På Nova Park kan vi ta emot upp till 300 gäster i våra mycket effektiva mötesrum. Att prata lokaler är kanske inte så spännande, men att tekniken funkar, att ventilationen är god och att uppkopplingen är snabb är faktorer som faktiskt är oerhört viktiga för att en konferens ska bli lyckad, konstaterar Magnus Ericsson, marknadschef för Nova Park och Steningevik.

Spa och Isbar

I hotellets fina Spa – Water Lounge, kan man koppla av i den sjöformade poolen eller varför inte njuta av hamambastun eller bada i inne- och utejacuzzin efter dagens konferens. Det går också bra att lägga en del av själva konfererandet där.

Water Lounge är speciellt eftersom det också är en flexibel konferenslokal. Många av våra grupper väljer därför att hålla sista mötet för dagen där. Samtidigt som man då kan ha ännu ett arbetsmöte, äger detta rum i en härlig och avkopplande miljö som gör mycket för att skapa en positiv känsla och sammanhållning i en grupp, förklarar Magnus Ericsson.

Hotellets Isbar är även den en mycket uppskattad samlingsplats, särskilt för de många utländska gäster som flyger in till Arlanda för att delta i en konferens på Nova Park.

Baren har en konstant temperatur på minus sju grader och brukar kännas väldigt exotisk och spännande framför allt för våra internationella besökare, berättar Magnus Ericsson.

Bullerbyn på Steningevik

Om Nova Park är modernt och effektivt, erbjuder den mindre systeranläggningen Steningevik, vackert belägen vid en vik i Mälaren, en ombonad känsla av Bullerbyn.

Trots att vi här på Steningevik faktiskt bara befinner oss åtta minuter bort från Arlanda, råder en stillhet och ett lugn som vi ser är mycket inspirerande för våra gäster. Och eftersom vi är en något mindre anläggning blir mottagandet lite mer personligt här i varje del i besöket, från välplanerade konferensrum till genomarbetade måltider i världsklass, hembakade godsaker och en skön säng att sova i, förklarar han.

Privat säteri

På Steningevik finns också det så kallade Säteriet, som är en fristående byggnad för avskilda möten.

Säteriet är för den mindre gruppen som söker en avskild mötesplats med en kvalitetskänsla utöver det vanliga. Det är en enastående mötesplats där man har hela det vackra huset för sig själv, med egen matsal, egen stjärnkock och en stor välskött trädgård med uteplatser och privat brygga, förklarar Magnus Ericsson.

Konferensrummen på Säteriet är topputrustade med allt som behövs för lyckade möten och såväl gästrummen som sällskapsrummen är charmigt inredda med skön hemkänsla, precis som det anstår ett riktigt säteri från 1800-talet!

Fakta:
Nova Park var en av de första konferens- och mötesanläggningarna i Sverige som blev certifierad av SafeHotels. För att erhålla en sådan certifiering krävs en hög nivå på såväl säkerhetsrutiner som olika typer av utrustning. Både Nova Park och Steningevik innehar den högsta klassificeringen ”Premium” hos Safe Hotels. På Nova Park finns 117 hotellrum och på Steningevik finns 61 rum.

Läs mer om Nova Park och Steningevik på Konferensguiden.se, här får du dessutom kostnadsfri bokningshjäp.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.