En av världens bästa bruncher på Clarion Hotel Post
Mat & dryck Förra veckan publicerade tidningen Mirror en artikel om världens bästa frukostar. Överst på listan finner vi den omtalade brunchen på Norda Bar & Grill. Brunchen listas före storheter som Ceasars Palace i Las Vegas, Grand Hyatt Melbourne och The Landmark London.
15 september 2015,
- Jag är extremt stolt över att vi fått den här utmärkelsen. Det är en bekräftelse på att vi jobbar långsiktigt i allt vi företar oss samtidigt som det är en morot för att fortsätta utvecklas för att ligga i framkant, säger Fredrik Blomberg, VD på Clarion Hotel Post.
Temat på brunchen är lika brett som smakerna är många. Starta med kallbuffén där inspirationen är hämtad från västkusten, Chinatown och Little Italy. Efter det följer en mellanrätt (varmrätt) innan det dignande dessertbordet som görs av bland annat Patrik Fredriksson och Fredrik Borgskog som gjorde tårtan och desserten till prinsens bröllop i somras. Till maten serveras en välsmakande Bloody Marybuffé, the, kaffe och vatten.
- Brunchen på Norda har ett unikt upplägg. Vi lagar givetvis allt här i huset och jobbar bara med de bästa råvarorna, säger Martin Wiholm Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Post.
Brunchen har öppet lördagar kl 12 - 14.30 och söndagar kl 12 - 15.30. Pris 295 kr.
Nyligen rankades Clarion Hotel Post även som hotellet med en av de coolaste takterasserna i världen av Notable. Och inom kort reser den talangfulle bartendern Dosa Ivanov, vinnare av Årets Bartender SM 2014 och 2015 till Bulgarien för att representera Sverige och Clarion Hotel Post i VM.
Se alla inom temat här