Färna Herrgård vinnare av tävlingen ”Bollinger La Grande Année – en oväntad matkombination” - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Färna Herrgård vinnare av tävlingen ”Bollinger La Grande Année – en oväntad matkombination”

Färna Herrgård vinnare av tävlingen ”Bollinger La Grande Année – en oväntad matkombination”

Prisbelönta Under hösten har tävlingen Bollinger La Grande Année anordnats av Arvid Nordquist och Champagne Bollinger. Under semifinalen fick deltagarna skapa en oväntad och enastående matkombination till Bollinger La Grande Année 2005. Efter en spännande final stod det i måndags eftermiddag klart att Färna Herrgård och Spa är vinnare av tävlingen ”Bollinger La Grande Année – en oväntad matkombination” efter att ha skapat den mest oväntade matkombinationen.

11 januari 2017,

Under finalen möttes Färna Herrgård & Spa, Hotel Rival och Såstaholm Hotell & Konferens i en rafflande matduell som sedan presenterades för juryn. Efter avsmakning kunde juryn enas om ett beslut och motiveringen lyder:

”Efter en övertygande presentation och avsmakning av den mest oväntade och perfekta kombinationen till Bollinger La Grand Année 2005, har en enig jury utsett Färna Herrgård till vinnare.”

Vinsten är en utbildningsresa till Champagne Bollinger under våren för fyra personer från Färna Herrgård och Spa. På andra plats kom Såstaholm Hotell & Konferens och på tredje plats Hotel Rival.

Under hösten har tävlingen Bollinger La Grande Année anordnats av Arvid Nordquist och Champagne Bollinger. Under semifinalen har Arvid Nordquists kunder fått möjlighet att skapa en oväntad och enastående matkombination till Bollinger La Grande Année 2005. De tre mest oväntade kombinationerna gick vidare till en final på Martin & Serveras huvudkontor i Stockholm den 9 januari.

Bergslagsskog enligt Färna

”En krämig kalvdans med smak av Karl Johan och brynt smörbrioche är ju klockrent men när vi sätter till grangravat rådjur, hjortron, granskott och fönsterlav blev det en oväntad smakupplevelse.

Vi drog ner syran i hjortronet med hjälp av Äpplet Frida som har en otroligt lika smak som hjortron. Vi gravade rådjuret i 70 % socker och 30 % salt för att öka sötman då gran och enbär kom fram mer. Fönsterlaven som bidrar med viss beska men också den sista salta kicken med smak av enbär.”

Läs mer om Färna Herrgård på Konferensguiden.se och boka din nästa konferens, kickoff eller möte här!Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.