Grythyttans Gästgivaregård tar en plats i White Guide Nordic - | Konferensvärlden
Grythyttan Gästgivaregård
I Valvet kan du välja att äta din middag eller ha en vinprovning. I Valvet finns ingången till Vinkällaren.
Foto: Karin Foberg
Grythyttan Gästgivaregård
Restaurangen består av fyra vackra matsalar.
Foto: Karin Foberg
Mat och Dryck > Grythyttans Gästgivaregård tar en plats i White Guide Nordic

Grythyttans Gästgivaregård tar en plats i White Guide Nordic

Mat & dryck Grythyttans Gästgivaregård har fått en ärofylld plats i White Guide Nordic. Av totalt 300 restauranger är endast ett fåtal från Sverige.

2 november 2016,

Genom åren har gäster kommit till Grythyttans Gästgivaregård för att njuta av den underbara maten och drycken. I vinkällare trängs flera tusen flaskor från distrikt i hela världen och är en av Sveriges äldsta samlingar, noga utvalda och med en variation som imponerar de flesta. Nu har gästgiveriet fått ytterligare en utmärkelse genom White Guide Nordic.

- Det är med en otrolig stolthet som vi tar till oss detta. Att vi i år fått höga poäng i svenska White Guide, blivit nominerade till Restauranggalan för ”Årets klassiker” känns fantastiskt roligt. Det är ytterligare ett bevis på att vi är på helt rätt väg för att kunna leverera kulinariska upplevelser utöver det vanliga, säger Henrik Eriksson, köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård.

White Guide Nordic 2017 släpptes den 31 oktober 2016 och har över 300 betygsatta restauranger i de nordiska länderna. Den nya guiden innehåller 54 restauranger i Finland, 56 restauranger i Norge, 92 restauranger i Sverige, 85 restauranger i Danmark och 17 restauranger på Island. I årets upplaga kommer även 25 Estländska restauranger att profileras.

- Jag är glad och stolt över att vi är utvalda att vara med i White Guide Nordic. Hos oss är varje gästs upplevelse det viktigaste. Vi arbetar ständigt med förbättring och utveckling där svenska råvaror, matsalshantverket och miljöarbetet ständigt är i fokus, säger Mia Spendrup, VD Grythyttans Gästgivaregård.

White Guide är den ledande restaurangguiden i de nordiska länderna. Den svenska versionen har publicerats varje år sedan 2005. Varje år testas runt 800 restauranger, varav 600 får en plats i White Guide.

Läs mer om Grythyttans Gästgivaregård på Konferensguiden.se. Vi erbjuder även kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.