Stjärnkocken Marcus Samuelsson gästspelar på Norda Bar & Grill - | Konferensvärlden
Marcus Samuelsson
Mat och Dryck > Stjärnkocken Marcus Samuelsson gästspelar på Norda Bar & Grill

Stjärnkocken Marcus Samuelsson gästspelar på Norda Bar & Grill

Mat & dryck Måndagen den 20 april får Clarion Hotel Post celebert besök av Marcus Samuelsson som gör ett unikt gästspel på Norda Bar & Grill. Inspirationen till maten hämtas från den amerikanska östkusten.

16 april 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

Just nu är det mycket som står på schemat för Marcus Samuelsson. Nyöppningar av flera nya restauranger i New York, kokböcker, TV-inspelningar och intervjuer runt om i världen. Till vardags är Marcus bosatt och verksam i New York men han har rötterna kvar i Göteborg där han sätter sin smak och kvalitetsstämpel på maten som serveras på Norda Bar & Grill.

Förutom besöket på Norda Bar & Grill håller Marcus på med intensiva förberedelser för nya restaurangen Eatery Social Taqueria på Clarion Hotel & Congress Malmö Live i Malmö som öppnar den 2 maj. Ett nytt spännande koncept med tydliga influenser från Mexico, USA och Malmö.

Under kvällen serverar Norda Bar & Grill en specialkomponerad trerättersmeny (495 kr) av Marcus med tillhörande dryckespaket (395 kr).

- Jag ser verkligen fram mot att komma till Norda Bar & Grill igen. Det är alltid lika kul att komma hem till Göteborg, säger Marcus Samuelsson som ser fram mot att få rå om och mingla med gästerna den här kvällen.

- Det brukar alltid bli populärt när Marcus kommer hit och vi ser fram emot en fantastisk kväll med inspiration till både gäster och personal, säger Martin Wiholm, Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Post i GöteborgSe alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.