Vinhotellet tipsar: De 8 bästa tipsen för gott vin på picknicken - | Konferensvärlden
The Winery Hotel
Mat och Dryck > Vinhotellet tipsar: De 8 bästa tipsen för gott vin på picknicken

Vinhotellet tipsar: De 8 bästa tipsen för gott vin på picknicken

Mat & dryck En baksida med att dricka vin i det gröna är att solens strålar inte bara värmer våra kroppar utan kan även förvandla fina, dyrbara droppar till ljummet tråkvin. Vinhotellet The Winery Hotel har tipsen för dig som vägrar försumma ett gott vin och vill göra det absolut mesta av din stund på picknickfilten.

25 juni 2018,

1. Lägg vinet i kylen

Det kan kännas banalt men temperaturen är a och o för ett gott vin. Att kyla vinet är därför alltid en god idé, både för vitt, rosé och rött. Ett kallt rött blir snabbt perfekt källarsvalt på picknickfilten.

2. Var inte rädd för isen

För vissa är is i vin tabu men faktum är att i vinländer såsom Frankrike serveras både rosévin och champagne med isbitar under de allra varmaste sommardagarna. Även ett lättare rödvin kan må bra av en isbit. Hellre is i vinet än varmt vin, men överdriv inte.

3. Isbitar utan vatten

Om man ändå är rädd för vattnets påverkan på vinet finns det bot. Vattenfria isbitar finns i många olika former och färger och kan lätt få plats i frysen på jobbet, lätta att ta med sig direkt ut till aw-picknicken. Eftersom isen är inkapslad blir vinet inte utspätt men härligt kallt.

4. Frysta vindruvor

Frys in vindruvor styckvis och du har den perfekta vin-isbiten att ta med dig på picknicken.

5. Wine-cooler

Investera i en bra portabel vinkylare som passar dig. Det finns alltifrån små enkla att trä på flaskan till specialdesignade flerflaskfodral och cykelvänliga väskor som kyler vinet medan du cyklar till picknickplatsen.

6. Vikten av glaset

Förutom temperaturen är glaset av stor vikt för vinets smak. Drick picknick-vinet i riktiga glas.

7. Gott vin gör susen

Ju godare vinet du tar med dig är desto härligare blir picknicken. Var inte rädd för att ta med dig ett riktigt gott vin ut i gröngräset. Ibland är det bästa tricket för en lyckad picknick.

8. Gott sällskap = gott vin

Ju trevligare sällskap desto godare vin. Ja, kanske låter det som humbug men din sinnesstämning är viktig i din uppfattning om vinets smak. Se därför till att vara extra snäll mot ditt picknick-sällskap för att få både dem och dig själv på bästa humör.

Det är kanske därför det är perfekt att hålla en picknick tillsammans med kollegorna innan semestern, som avslutning innan sommaren, när humöret är på toppen och även oftast vädret.

Den 7 juli anordnas en picknickprovning på The Winery Hotels populära Rooftop. Lär dig allt om det bästa vinet till picknicken.

Läs mer om The Winery Hotel på Konferensguiden.se och boka höstens konferens i kombination med en trevlig vinaktivitet! På Konferensguiden.se erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp med konferenser, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.