För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
I går eftermiddag avgjordes finalen i Årets Kock 2011, Sveriges mest prestigefyllda kocktävling. Vinnare och svensk mästare i professionell matlagning blev Tomas Diederichsen, köksmästare på Ulfsunda Slott.
Estonian Airs flygplansflotta har nu berikats med två CRJ900 NextGen från den kanadensiska tillverkaren Bombardier.
Svenska Möten förstärker sitt erbjudande i Region Syd med Ystad Saltsjöbad. Ystad Saltsjöbad är en komplett mötesanläggning för konferens- och privatgäster med förutom hotell och konferens, en högklassigt spa-anläggning. Anläggningen är belägen vid stranden i Ystad, ca 25 minuter från Sturups flygplats och 30 minuter från Malmö.
Tre av fyra stockholmare kan tänka sig att samåka med en okänd person till flyget om priset är hälften jämfört med egen taxi. Det visar en ny Sifo-undersökning beställd av Flygbussarna, som i dag lanserar SuperShuttle – minibussar där flera resenärer delar skjuts direkt hemifrån till flyget.
Sedan 2003 driver Väsby Simsällskap populära Kairo Fest & Konferens vid Mälaren. Nu breddar man värdskapet med Smedby gård som ligger centralt i Upplands Väsby, nära både motorvägen, centrum och de två Scandic-hotellen. Det nya namnet blir Smedby Fest & Konferens vilket speglar de två huvudinriktningarna.
Två guld på en vecka! Comwell Varbergs Kurort har tilldelats priset som Sveriges bästa konferenshotell – bara en dryg vecka efter att ha fått utmärkelsen som landets bästa kurort.
Numer kommer konferensanläggningen Gällöfsta inte att servera kött på fredagar! – Meatless Friday är ett viktigt statement där vi visar var vi står när det gäller hållbarhet, säger Charlotte Weding-Bode, vice vd och ansvarig för Gällöfsta Konferens.
Krister Dahl, lagledare för det Svenska kocklandslaget, blir ny Driftschef på Gothia Towers Restauranger i Göteborg. – Jag ser fram emot att börja arbeta på Gothia Towers. Det är ett företag ...
Bjertorp slott börjar från och med söndag den 30 januari att servera brunch, varje söndag fram till maj. Det är hotellets nye köksmästare Stephen Rowe som komponerat ihop menyn som kombinerar både svenska och engelska brunchfavoriter.
Efter 1,5 år som hotellchef på Holiday Club Åre lämnar Calvin Lucock över befattningen till Heikki Vanhanen. Heikki kommer att ha titeln Senior Vice President of Operation och började sin nya tjänst måndag 24 januari.
Kliv in i en tidlös oas på Lidingö, där kreativitet och kultur samspelar. Boka konferens med övernattning på Villa Foresta under januari–mars 2026 – och upplev Millesgården, konstnärshemmet och skulpturparken, helt utan extra kostnad.
Välkommen till ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö – perfekt för företag som vill samla teamet inför årets slut. I vår nyrenoverade Bistro serveras hemlagade favoriter, gröna nyheter och julens mest omtyckta smaker – tillagat från grunden med kvalitet och omtanke. Kvällen avslutas med ett dignande dessertbord och hemlagat julgodis i sagolika Villa Skärtofta – en upplevelse i sig.
Höj stämningen i teamet med vårt glöggdoftande bouleerbjudande!
På Söderköpings Brunn finns det gott om utrymme för företag att samlas och planera verksamhetsåret. Vi förstår värdet av att kombinera produktivitet med avkoppling. Därför har vi satt ihop ett erbjudande på en Lunch–Lunchkonferens som inkluderar helpension, fri entré till vårt spa och en vacker konferenslokal, detta för att säkerställa att din tid hos oss är både givande, effektiv och minnesvärd.
Dannegården erbjuder en smakfull 3-rätters nyårsmeny som take away – perfekt för dig som vill fira i lugn och ro men ändå njuta av restaurangkvalitet. Skaldjursbakelse / Oxfile Tournedos / Champagnemousse