Årets Kock och Spendrups Bryggeri förlänger sitt samarbetsavtal
Mat & dryck Årets Kock fortsätter att samarbeta med Spendrups Bryggeri när det gäller att utveckla svensk gastronomi. Avtalet är förlängt tre år och innebär att Spendrups fortsätter som en av huvudsponsorerna.
4 februari 2016, uppdaterad: 4 februari 2016
Årets Kock, SM i professionell matlagning, driver och utvecklar tillsammans med samarbetspartners svensk gastronomi. Spendrups Bryggeri har varit med sedan år 2010. Övriga samarbetspartners till Årets Kock är bland andra Arla, Lantbrukarnas Riksförbund och Diversey.
- Vi är glada för Spendrups fortsatta förtroende, säger Hanna Halpern, VD Årets Kock. Det innebär att vi kan fortsätta driva utvecklingen av mat och dryck.
- Genom Årets Kock kan vi hylla det fantastiska mathantverket och experimentera med smaker. Vår kärlek till dryck och mat finns i blodet, och här får vi möjligheten att utveckla den tillsammans med Sveriges bästa smakkonstnärer, säger Fredrik Spendrup, vd Spendrups Bryggeri AB.
Åtta kockar gör upp om titeln Årets Kock 2016 den 11 februari 2016 på Annexet/Globen i Stockholm. Tävlingen livesänds på www.aretskock.se.
Se alla inom temat här