Multi Experience på TanumStrand med äventyraren Annelie Pompe - | Konferensvärlden
Annelie Pompe
Nyheter > Multi Experience på TanumStrand med äventyraren Annelie Pompe

Multi Experience på TanumStrand med äventyraren Annelie Pompe

Hälsa & Spa TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggning med fokus på spa, outdoor och matupplevelser. Nu har anläggningen tagit fram konceptet Multi Experience med syfte att öppna upp för små äventyr i vardagen. Inom konceptet ryms aktiviteter som kajakpaddling, SUP, fridykning, trail-running, inspirationsföreläsningar med mera. Den första Multi Experience-helgen går av stapeln den 27-29 maj, då äventyraren Annelie Pompe är på plats för att inspirera och ge tillfälle att prova på Outdoor-aktiviteter.

17 maj 2016, uppdaterad: 18 maj 2016

Anneli Pompe är professionell äventyrare, inspirationsföreläsare, personlig tränare och livscoach. Dessutom är hon världsrekordhållare i fridykning. Hon älskar att surfa, yoga, paddla kajak och utomhusliv ”outdoor living”. Att få dela med sig av sin kunskap kring något man älskar är något av det finaste och roligaste man har. Annelie Pompe menar;

- Att göra nya saker är alltid ett äventyr. Men ett äventyr behöver inte vara att bestiga Mount Everest. Det finns små äventyr att utforska varje dag. Ett äventyr kan även vara att upptäcka en vattensport. Eller att utvecklas på olika nivåer.

Annelie Pompe kommer att finnas på plats på TanumStrand för att inspirera och ge tillfälle att prova på Outdoor-aktiviteter som kajak, SUP (Stand Up Paddle Board), fridykning och trail-running. I tillägg håller hon yogapass och inspirationsföreläsning, där hon delar med sig av sina erfarenheter som ”världens djupaste och högsta kvinna” under en Multi Experience-helg.

Om Annelie Pompe

Annelie Pompe svensk äventyrare med bas på svenska västkusten med bred erfarenhet av fridykning och bergsklättring. Hon har satt världsrekord i fridykning ner till 126 meter under vattenytan på ett andetag och bestigit the ”Seven summits” ’de sju topparna’, dvs de högsta bergstopparna i varje världsdel. Har gett ut boken ”Otroligt högt och extremt djupt” med bilder och berättelser om hennes äventyr och livsfilosofi. Mer information; http://www.anneliepompe.com

Multi Experience på TanumStrand

Multi Experience ett prova-på-koncept framtaget av TanumStrand med syfte att öppna upp för små äventyr och aktiviteter i vardagen. Den första Multi Experience helgen går av stapeln 27-29 maj på TanumStrand. Till hösten kommer Annelie Pompe tillbaka för ytterligare en välfylld helg med Multi Experience 16-18 september.

Om TanumStrand

TanumStrand är beläget vid Skagerraks strandkant cirka 2 km söder om Grebbestad i Bohuslän. Anläggningen har 165 rum, 97 stugor och egen gästhamn. Hotellet, som är öppet året runt och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter.

Konferens med plats för alla - upp till 1000 personer!

Läs mer om TanumStrand och få kostnadsfri bokningshjälp för konferenser, möten och event på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.