Clarion Hotel & Congress Malmö Live lanserar öl i samarbete med Lundabryggeriet - | Konferensvärlden
Foto: Joakim Raboff
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Mat och Dryck > Clarion Hotel & Congress Malmö Live lanserar öl i samarbete med Lundabryggeriet

Clarion Hotel & Congress Malmö Live lanserar öl i samarbete med Lundabryggeriet

Mat & dryck Nya Clarion Hotel & Congress Malmö Live lanserar i samarbete med Lundabryggeriet en unik egenproducerad öl - Malmhattan Pale Ale. Den första bryggningen har levererats och serveras från och med idag på hotellets restauranger och barer.

17 mars 2016,

Frida Nilsson, Food & Beverage Manager på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, berättar att de ända sedan dag ett har velat servera en egenproducerad öl men att de inte hittat rätt samarbetspartner förrän nu - Lundabryggeriet. Efter ett flertal provsmakningar har de äntligen hittat en storfavorit som lanseras idag på hotellets restauranger och barer vid namn Malmhattan Pale Ale. Mönstret i den färgsprakande etiketten är skapad av konstnären och arkitekten Carl Johan Malmberg. 

- Jag tycker att man märker en allt större efterfrågan på hanterverks-öl och det känns därför som en naturlig del i vår moderna affärsutveckling att tillhandahålla lokala kvalitetsprodukter. Vi ser framemot att se hur våra gäster tar emot Malmhattan Pale Ale som har tydliga toner av citrus och karamell i sig, säger Frida Nilsson.

Restaurangen och sky baren Kitchen & Table har hundratals gäster varje vecka och restaurangen strävar ständigt efter fräschör och förnyelse i utbudet. Malmhattan-ölen blir nu en del i denna process.

- Det är såklart väldigt kul att små företag blir uppmärksammade, när det ligger så otroligt mycket arbete och hängivenhet bakom produkterna, säger Bosse Bergenståhl, bryggansvarig på Lundabryggeriet.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live öppnade den 2 maj 2015 och har 444 rum varav 9 sviter. Högst upp, på våning 25, återfinns Marcus Samuelssons restaurangkoncept Kitchen & Table och Malmös högstbelägna skybar. På gatuplanet finns även Marcus Samuelssons restaurang EaterySocial Taqueria.

Få kostnadsfri hjälp att boka ditt möte på Clarion Hotel & Congress Malmö Live på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.