Götaplatsgruppen öppnar ny restaurang på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg - | Konferensvärlden
Elite Park Avenue Hotel
Elite Park Avenue Hotel i Göteborg får ny restaurang.
Bicky Chakraborty
Bicky Chakraborty, grundare och ägare av Elite Hotels of Sweden.
Foto: Ann Jonasson
Mat och Dryck > Götaplatsgruppen öppnar ny restaurang på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg

Götaplatsgruppen öppnar ny restaurang på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg

Mat & dryck Krögarprofilen Stefan Karlssons och Götaplatsgruppens kulinariska utbud i paradlägen i Göteborgs hjärta växer nu med ytterligare en restaurang. Götaplatsgruppen går inom kort in i anrika Elite Park Avenue Hotels restaurang och festvåningar på Kungsportsavenyn.

21 april 2017,

Detta är början på ett samarbete med den legendariske hotellentreprenören Bicky Chakraborty och hans Elite Hotels of Sweden.

Nyrenoverade hotellrum och helt ny konferensavdelning

Allt sedan Elite tog över driften av Park Avenue Hotel 2005 har ett ständigt förbättringsarbete pågått för att kunna leva upp till hotellkedjans ledord tradition, kvalitet och flärd. Nu inleds den största satsningen sedan övertagandet med en övergripande renovering av alla hotellrum och en helt ny konferensanläggning och frukostmatsal.

- Park Avenue är ett av Göteborgs främsta hotell och väl förankrat på hotellmarknaden. Den satsning vi nu gör syftar till att säkerställa att vi kan behålla denna position. Inom Elite har vi goda erfarenheter av samarbeten med duktiga och ambitiösa krögare. Jag tycker att Stefan Karlsson och Götaplatsgruppen omfamnar kvalitet och modern gastronomi på ett sätt som väl matchar våra ambitioner med hotellet. Jag ser verkligen fram emot samarbetet, säger Bicky Chakraborty VD och ägare Elite Hotels of Sweden.    

- Det känns fantastiskt att bli en del av restauranglivet även på Kungsportsavenyn, där Elite Park Avenue Hotel är den naturliga mötesplatsen både för Göteborgare och tillfälliga besökare. Vi har alltid älskat denna adress. Det är ett stycke genuin kulturhistoria som vi nu får chansen att ge ett nytt liv, säger Stefan Karlsson.

Bankett- och festsalar renoveras och byggs om för fler gäster

Götaplatsgruppens nya restaurang öppnar i början av hösten 2017 och blir enligt ett helt nytt koncept. I samarbetet mellan Götaplatsgruppen och Elite Park Avenue Hotel ingår även ansvaret för hotellets bankett- och festsalar, som är under renovering och ombyggnad för att kunna välkomna fler gäster i moderna, flexibla lokaler. Elite fortsätter dock att driva restaurangen Locatelli och puben The Bishops Arms i samma byggnad.

- Vi vill skapa en lättillgänglig, inbjudande mötesplats och det känns extra kul att göra detta i samarbete med Elite Hotels of Sweden. Liksom vi själva vill de alltid bjuda på det lilla extra som lyfter gästupplevelsen, tillägger Stefan Karlsson.

Götaplatsgruppen driver sedan tidigare prisbelönta SK Mat & Människor www.skmat.se, panasiatiska Toso www.toso.nu, bistrofavoriten Mr P www.mr-p.se och sommarsuccén Bar Himmel www.barhimmel.com uppe på Göteborgs Konstmuseums terrass.

Läs mer om Elite Park Avenue Hotel på Konferensguiden.se
Se fler restauranger och festplatser på Festplatsen.seSe alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.