För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
På nya platser Sundbyholms Slott har fått Niclas Ryhnell som kökschef. Niclas längtade ut på landet och när ett erbjudande från samma slott som visas i TV-serien Bonde Söker Fru dök upp, tackade han genast ja.
Nyöppnat I de gamla teaterlokalerna i Glashuset på Wollmar Yxkullsgatan har en ny restaurang och bar öppnat. Bakom den omtalade glasfasaden ryms nu både hotell, bar och en restaurangmeny med inspiration från ägarens egna resor över världens alla hörn.
Hållbarhet & Miljö I dag är det sex år sedan 60 000 bin flyttade in på Hilton Stockholm Slussens tak. Sedan dess har 13 andra Hilton-hotell runt om i världen följt Stockholms exempel. Tanken är att stötta världens hotade bipopulationer och samtidigt bidra till att göra Stockholm till en ännu grönare och vackrare stad. Honungen får gästerna i hotellets frukostmatsal, konferensavdelning och i Eken Bar & Matsal njuta av.
Mat & dryck Krögarprofilen Stefan Karlssons och Götaplatsgruppens kulinariska utbud i paradlägen i Göteborgs hjärta växer nu med ytterligare en restaurang. Götaplatsgruppen går inom kort in i anrika Elite Park Avenue Hotels restaurang och festvåningar på Kungsportsavenyn.
Mat & dryck Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för rederiet Viking Line. Efter populära temaveckor, lyckade samarbeten med välkända kockprofiler och nya restaurangsatsningar höjs nu ambitionsnivån ytterligare. Från och med mars månad inleder Viking Line ett långsiktigt samarbete med Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget.
Mat & dryck Den 3 april börjar våren på riktigt. Då inleds nämligen Viking Lines temaveckor Spring & Green med fokus på gröna värden och hållbarhet. För första gången presenterar rederiet en helt kött-, fisk- och fågelfri á la carte-meny. Dessutom lyfts Viking Lines hållbarhetstema i taxfreebutikerna och genom roliga aktiviteter för både barn och vuxna.
Mat & dryck På Clarion Hotel Stockholm i Skanstull finns sedan sommaren 2016 Eatery Social. En restaurang och mötesplats där Latinamerika möter Södermalm. Nu kompletteras restaurangen med ytterligare en bar - Vatos. En cocktailbar som kommer servera sydamerikanska cocktails till nyfikna Stockholmare, hotellgäster och inresta som söker en annorlunda dryckesupplevelse.
På nya platser Sheraton Stockholm Hotel har rekryterat Frederic Bertuit som ny kökschef. Han kommer närmast från samma roll på Clarion Stockholm Hotel. Med ny kökschef finns det planer på stora förändringar vad gäller mat- och servicekoncept på Sheraton Stockholm Hotel under 2017.
Prisbelönta Igår avgjordes tävlingen om den åtråvärda titeln Årets kock på den stora scenen i Malmö Arena. Efter drygt fem timmars matlagning stod Johan Backeus som vinnare av Årets kock 2017. Johan Backeus är verksam på restaurangen Aveqia i Stockholm och har tidigare jobbat bland annat på Gondolen och Lux i Stockholm. Tre gånger tidigare har han varit i final i tävlingen Årets kock och två gånger har han tilldelats silvermedalj.
Prisbelönta Under hösten har tävlingen Bollinger La Grande Année anordnats av Arvid Nordquist och Champagne Bollinger. Under semifinalen fick deltagarna skapa en oväntad och enastående matkombination till Bollinger La Grande Année 2005. Efter en spännande final stod det i måndags eftermiddag klart att Färna Herrgård och Spa är vinnare av tävlingen ”Bollinger La Grande Année – en oväntad matkombination” efter att ha skapat den mest oväntade matkombinationen.
Sommaren är till för att firas! Under bar himmel på vår historiska borggård eller i vårt slottstält dukar vi upp för en grillfest. Här njuter ni av en välsmakande grilltallrik och en Ulfsunda Slottsöl. Skåla, mingla och låt kvällen ta er med på en resa fylld av skratt och glädje.
Mellan maj och september erbjuder vi konferensgrupper (min. 25 personer) att kostnadsfritt uppgradera sin 3-rätters middag till en ljuvlig grillbuffé. Kockarna står ute i vår blommande rosengård och serverar direkt från grillen.
Få det bästa av Bomans – bo i våra vackraste och största hotellrum. Förutom vår goda och vällagade mat, varma och generösa service är Bomans känt för sina fantasirika och exklusiva miljöer och hotellrum. Uppgradering till Bomans minisviter och sviter ingår i priset.
Vi vet vikten av att hitta den där platsen, få planera efter egna önskemål och slutligen genomföra ett lyckat event tillsammans med teamet. Nu erbjuder vi exklusivitet utan extra kostnad, just för att hjälpa er skapa de där magiska dagarna.
Oavsett om ni är en liten ledningsgrupp eller ett stort team, erbjuder vi på Björkhaga och Mullsjö Hotell & Konferens en inspirerande miljö med hög service. Boka er övernattningskonferens våren 2025, så bjuder vi på lokalhyran!