Variationsrika möten i öst och väst i vårens nummer av KonferensVärlden - | Konferensvärlden
Hooks Herrgård
Hooks Herrgård, Småland
Höga Kusten
Höga Kusten
Höga Kusten
Höga Kusten
Dalsland
Västsverige, Dalsland
Foto: Jonas Ingman/westsweden.com
Dalsland
Västsverige, Dalsland
Foto: Roger Borgelid/Westsweden.com
Orust
Västsverige, Orust, Bohuslän
Foto: Roger Borgelid/Westsweden.com
Martina Haag
Martina Haag
Mötesnytt > Variationsrika möten i öst och väst i vårens nummer av KonferensVärlden

Variationsrika möten i öst och väst i vårens nummer av KonferensVärlden

Mötestrender Vårens nummer av KonferensVärlden, BokningsBolagets tidning för möten och event, är äntligen här. I detta nummer tipsar vi om variationsrika möten i kontrastrika Västsverige. Vi har även tagit en närmare titt på världsarvet Höga Kusten som bjuder på naturnära konferensupplevelser. Dessutom har vi mött Martina Haag som berättar om sin regidebut och nya roman. I KonferensVärlden hittar du som vanligt även massor av tips,erbjudanden och inspiration inför kommande konferenser och möten.

25 april 2023,

Denna gång tipsar vi bland annat om möten i Västsverige som erbjuder en variation av cityhotell, sagolika slott och kustnära spahotell vilket gör regionen till en attraktiv plats att återvända till för alla olika typer av möten. Här finns det även gott om spännande mataktiviteter att uppleva tillsammans, som ger en extra krydda till konferensen och skapar gemensamma minnen. Västsverige bjuder på ostronfiske och jakten på det svarta guldet, aktiviteter som helt enkelt inte går att hitta någon annanstans.

Vi tar även en titt på världsarvet Höga Kusten som med naturen som fond ger naturnära och exklusiva konferensupplevelser. Här döljer sig mötesplatser på de mest oväntade ställen som till exempel en toppstuga på Skuleberget eller en lotsstuga på havsklippor.

I det här numret får vi även träffa mångsysslaren Martina Haag som i höst debuterar som regissör i samband med att filmen ”Det är något som inte stämmer” har premiär. Hon berättar även om sin senaste roman som i mångt och mycket handlar om att våga vara modig, att lämna sin komfortzon och att uppfylla drömmar. Det är aldrig för sent.

Sist men inte minst har vi pratat med fyra av Sveriges största leverantörer av eventsystem, som underlättar processen kring anmälningar och samtidigt bidrar till smartare möten och event. Ett eventsystem med mötesapp förenklar processen och bidrar till att på ett enkelt sätt hålla koll på deltagarna vilket höjer möteskvaliteten.

KonferensVärlden bjuder även på en mängd fina konferenserbjudanden inför vårens och sommarens möten, inspiration i form av härliga reportage om fina konferensanläggningar och spännande branschnyheter.

Har du inte fått KonferensVärlden? Starta en kostnadsfri prenumeration här. Det går även bra att läsa det senaste numret på Konferensvarlden.se/senaste-numret!

Behöver du personlig rådgivning och bokningshjälp med din konferens kontakta oss via vårt bokningsformulär, chatta, mejla eller ring oss på 020-10 00 59 - tjänsten är kostnadsfri!

Trevlig läsning!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.