Dine-In Theatre - ett nytt middagsbiokoncept i Sverige - | Konferensvärlden
Post Dine-In Theatre. På premiären den 4:e Maj visas The Force Awakens till en 2-rätters middag i sann Star Wars-tappning.
Mat och Dryck > Dine-In Theatre - ett nytt middagsbiokoncept i Sverige

Dine-In Theatre - ett nytt middagsbiokoncept i Sverige

Mat & dryck Göteborgshotellet Clarion Hotel Post är först i Sverige med det nya middagsbiokonceptet Dine-In Theatre. Ett koncept som förenar restaurang- och bioupplevelsen till en. Genom att ha en bar, underhållning och en dekoration anpassad till filmvisningen skapas en helt unik biografmiljö. På premiären den 4:e maj (Star Wars-dagen) visas The Force Awakens till en 2-rätters middag i sann Star Wars-tappning.

18 april 2016, uppdaterad: 18 april 2016

- För oss är det spännande och viktigt att vara först med nya koncept och att fortsätta utvecklas för att ligga i framkant, säger Martin Wiholm, Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Post.

Inspiration från USA med egen tolkning

Inspirationen hämtas från USA, men skiljer sig en aning från den amerikanska versionen.

- Istället för en pizzaslice så satsar vi på kvalitet och serverar en vällagad 2-rätters middag med en nära anknytning till temat för kvällen. Utöver det kommer det finnas kiosk, bar och tematisk underhållning på plats, säger Erik Sjölin, Marketing Coordinator på Clarion Hotel Post.

I lokalen hittar vi dekoration anpassad till temat och för att ge en bra filmupplevelse i biografstuk finns storbildsprojektor, mäktigt ljud och det viktigaste av allt - popcorn!

Middagsbio med tema

Nu när filmen The Force Awakens rullat färdigt på bio och årets upplaga av Sci-Fi-mässan är avklarad är Star Wars-hypen påtaglig i Göteborg. Att första upplagan av Dine-In Theatre blir i samma tema faller sig naturligt, speciellt då den 4:e maj är Star Wars-dagen. 

På Post Dine-In Theatres evenemangssida hittar vi middagsmenyn som även den är inspirerad av Star Wars. Vad sägs om Lukes Långbakade Midribs som huvudrätt och Vaders Vaniljpannacotta till efterrätt, signerad Årets Konditor 2013 - Patrik Fredriksson.

Utöver middagen kommer bland annat Luke Skywalker, Chewbacca, Darth Vader och flera andra karaktärer från filmerna finnas på plats för mingel och fotografier.

Biljetterna kostar 595 (inkl bokningsavgift).

Om Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

På Konferensguiden.se får du kostnadsfri hjälp att boka din konferens eller ditt evenemang på Clarion Hotel Post.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.