För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
Närproducerad frukost, en miljö som inbjuder till samtal och riktigt gott kaffe. Så lyder framgångskonceptet för Kafferosteriet på Österlen, en liten pärla med stora visioner.
Snåla öppettider och inte särskilt gott om plats – snart öppnar restaurang Leijontornet 12 x 8 med konceptet tolv middagar på ett år med plats för åtta gäster varje gång. Den som vill komma åt en biljett till någon av 2011 års middagar lär få skynda sig.
Svenskar är tillsammans med finländare det folk som dricker mest kaffe i världen. Hela 81 procent av oss dricker dagligen minst en kopp kaffe. Vår fikakultur är starkt förankrad och nu visar forskning att vi ofta diskuterar arbetsrelaterade problem på fikapausen – och att den fyller både ett socialt och ett affärsmässigt syfte.
Återhållsam lyx är ledorden bakom Nobis nya femstjärniga hotell på Norrmalmstorg som öppnade 1 december förra året. Förhoppningen är att såväl hotellgäster som stockholmare ska ta en drink i Guldbaren, mingla i den stora loungen eller äta en god italiensk middag i restaurangen.
Mat & dryck Efter en lång karriär inom friidrotten har Kajsa Bergqvist lagt spikskorna på hyllan för att förverkliga en annan dröm; att starta vinimportbolaget Kajsa Wines. Nu kan företagsgrupper boka en vinprovning med en av Sveriges främsta höjdhoppare genom tiderna.
Kost och hälsa är frågor som allt fler hotellkedjor och konferensanläggningar lyfter fram. Nuförtiden samsas de obligatoriska kanelbullarna med smoothies och fruktspett på fikabordet. Men enligt Yvonne Lin på friskvårdsföretaget YLAB kan du lika gärna hugga in på bullen – hjärnan märker ingen skillnad. Så finns det någon sanning när det gäller kost och möten egentligen?
Under två dagar i Toscana handplockade ett gäng vinentusiaster elva ton druvor som kördes till Högberga Gårds Vinfabrik på Lidingö. Efter plockning, vinifiering, lagring och tappning ska druvorna bli till 7 500 flaskor med egenproducerat vin. Bakom projektet står två svenska vinälskare och en engagerad vd.
På TeaterStudio Lederman i Stockholm bjöd Spendrups igår in till sin årliga julölsprovning, med fint besök av Årets Kock Gustav Trägårdh. Även Gotlands Bryggeri närvarade och bjöd på två av sina brygder.
Hotellkedjan Scandic fortsätter sitt samarbete med stjärnkocken Jamie Oliver och presenterar nu en ny konferensmeny.
Restaurang Vassa Eggen och Gripsholms Destilleri har skapat ett gäng nya, ekologiska drinkar lagom till utomhussäsongen. Som utlovat i senaste KV kommer här receptet på den spännande tomatdrinken Zinger!
Samla kollegorna på en julkonferens där lantlig charm möter genuin julstämning. I gårdens varma miljö sprakar brasor och tända ljus skapar en inbjudande atmosfär. Våra trivsamma mötesrum ger bästa förutsättningarna för fokus och samarbete. Efter dagen väntar ett klassiskt julbord med noggrant utvalda smaker och Värmdö äppelglögg som välkomstdryck. Avsluta med en skön natt i boutiquehotellet och njut av bastu för extra avkoppling.
Boka sommarfesten på Skogshem & Wijk från 995 kr/person exkl. moms. (Minimum 30 personer) Vi erbjuder en oförglömlig sommarfest med allt du behöver för en härlig upplevelse.
Samla kollegorna eller branschen för konferens i Stockholms äldsta öppna teaterhus. Här har Evert Taube och Red Hot Chilipeppers uppträtt och filmscener ur Ingmar Bergmans Oscarsbelönade Fanny och Alexander spelats in. En unik atmosfär som suttit i väggarna sen 1859.
Nu dukar vi äntligen upp vårt älskade boutique-julbord igen! Med hållbarhet i fokus och klassiska smaker i en ny tappning har vi skapat en julupplevelse utöver det vanliga – och vi kan knappt vänta på att få välkomna er tillbaka till slottet för en festlig smakresa.
Dags att ta konferensen eller kickoffen till nästa nivå? Välkommen till BeachClub DockSide – där havet möter pulsen från en exklusiv BeachClub!