Premiär för Sangriabaren - | Konferensvärlden
La Terraza
En bild från Cinco de Mayo på La Terraza 2017.
Foto: Fabian Kruuse
La Terraza
Sparkling Sangria i en pitcher är besökarnas favorit.
Foto: Fabian Kruuse
Mat och Dryck > Premiär för Sangriabaren

Premiär för Sangriabaren

Mat & dryck Förra året lanserade Eatery Social Taqueria Malmös första Sangria Bar, La Terraza, på sin uteservering. Det blev en helklar favorit bland Malmöiterna. Likt förra året öppnar restaurangen även i år i samband med den Mexikanska högtiden, Cinco De Mayo, den 5 maj.

2 maj 2018, uppdaterad: 2 maj 2018

Sangria Baren La Terraza serverar förutom ett virrvarr av sangrior även andra sommarfavoriter från baren. Tillsammans med en DJ och den lokala sambagruppen VAI kommer uteserveringen fira Cinco De Mayo. För den ivrige kör dem en smygöppning fredagen den 4 maj.

Uteserveringen hör till hotellet Clarion Hotel & Congress Malmö Live. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg. Det är den framgångsrika kocken Marcus Samuelsson som står bakom smaksensationerna i hotellets båda restauranger, Kitchen & table samt Eatery Social Taqueria där sangria Baren La Terraza är belägen.

Bar Manager Noel Ekstrand på La Terraza ger fem tips för en somrig, svalkande sangria!

- En sangria går att variera till oändlighet! Det är bara din fantasi som sätter gränser!, skrattar Noel till en början. Men det finns några knep jag kan tipsa om.

  1. Gör Sangrian när du ska dricka den, annars riskerar man att isen vattnar ur eller bubblorna ge sig av. Mycket kan du förbereda, men blanda ihop allt precis innan gästerna kommer (eller precis när du är sugen på din unika goding). 
  2. Plocka fram dina finaste glas och din finaste serveringskanna. Locka fram känslan av lyx, flärd och ledighet, ända ut i fingerspetsarna!
  3. Använd dina favoritfrukter, färska såklart, som lockar fram både smaker och minnen i glaset. Fruktlikörer är också bra för att få fram det extra fruktiga vi så ofta är sugna på!
  4. Think outside the box. Det behöver inte vara rött vin, prova med vitt vin, rosé eller varför inte plocka fram en flaska mousserande. Det känns det lite extra svalkande en varm sommardag.
  5. Blanda de smaker som du gillar bäst och dela med de som står dig närmast hjärtat. Fläder, jordgubbar eller varför inte piffa till allt med en vattenmelon eller en touch av mynta. I en stor kanna med dina hjärtevänner, DET är sommar!

För den som inte har energi, orken eller lusten att göra sin egen drink är La Terraza, Eatery Social Taquerias egna sangriabar öppen hela sommaren.

Läs mer om Clarion Hotel & Congress Malmö Live på Konferensguiden.se och boka din nästa konferens här.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.