För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
Den 1 juni öppnade Clarion Hotel Stockholms nya Elements Spa som är inspirerat av ayurveda, en form av indisk läkekonst. KonferensVärlden har träffat wellness- och spaexperten Annette Lefterow och pratat om den indiska livsfilosofin.
KonferensVärlden har träffat Lotten Fowler, VD för Sveriges Affärsreseförening, för att prata ekonomi, nya säkerhetskrav och varför mötesfrågor blir allt viktigare.
Företaget Bestseller arrangerar årligen fyra halvdagsseminarier under vinjetten Hjärntillskott. KonferensVärlden besökte årets andra seminariedag på Stockholmsmässan, som gästades av föreläsarna Kjell A Nordström, Eddie ”The Eagle” Edwards och Sir Bob Geldof.
Med humorn som säkerhetslina hoppar komikern och programledaren Klara Zimmergren vigt mellan ytterligheterna i sina föreläsningar. Det är skratt och vemod, avskildhet och gemenskap, stjärnglans och mysbyxor – smakfullt kryddat av hundcoachen Görel, Roll on-mannen och Viveka Andebratt.
Carola Forssell är en färgstark och entusiasmerande föreläsare som efter att ha lärt sig att hantera sin egen motvilja mot försäljning sadlade om och startade eget företag. Affärsidé: att hjälpa företag att sälja bättre.
Skådespelare, krönikör och författare. Och numera även träningsnörd. I sina föreläsningar vill Martina Haag peppa oss att våga spela huvudrollen i våra egna liv och vända motgång till medgång. Vardagens pussel med fyra barn, två hundar och en framgångsrik karriär bearbetar hon med lite sund avundsjuka i joggingspåret.
En stekhet eftermiddag i maj sitter jag på Stockholms kanske tjusigaste balkong och pratar om julen med Martin Stenmarck, som svalkar sig med en julmust. Det udda samtalsämnet kommer sig av att Stenmarck är huvudpersonen i Grand Hôtels julshow, i år kallad ”A Grand Evening”.
Elaine Bergqvist är retorikexperten och författaren som vet vem du är utifrån vilket årtionde du är född. I sina föreläsningar lär hon oss att hantera besvärliga människor och behärska konsten att få folk att lyssna.
Under en stor del av 90-talet var Maria Akraka en av Sveriges främsta medeldistanslöpare. Trots att det var flera år sedan hon slutade så innehar hon fortfarande det svenska rekordet på 800 meter och 1500meter inomhus. I dag arbetar hon med att förmedla idrottsprofiler till företag, något hon gör med stor energi och entusiasm.
För allmänheten blev han känd som mannen med den intensiva blicken som fick mammor att glömma sina barns namn i SVT:s program Hjärnstorm. Tre böcker och många föreläsningar senare har Henrik Fexeus blivit en populär underhållare och författare. I vår är han aktuell med nya showen ”Sinnescirkus”.
På Söderköpings Brunn finns det gott om utrymme för företag att samlas och planera verksamhetsåret. Vi förstår värdet av att kombinera produktivitet med avkoppling. Därför har vi satt ihop ett erbjudande på en Lunch–Lunchkonferens som inkluderar helpension, fri entré till vårt spa och en vacker konferenslokal, detta för att säkerställa att din tid hos oss är både givande, effektiv och minnesvärd.
På Artipelag möts ni av arkitektur i samklang med naturen, genuin matlagning, konst och skandinavisk design. En helhet där lugnet, naturen, utsikten och maten samspelar och gör mötet minnesvärt för hela gruppen.
Lämna kontoret för en annorlunda onsdagskväll! Kombinera produktivitet med maritim historia, kultur och god mat i en av Stockholms mest unika miljöer. Perfekt för styrelsegruppen eller teamet som vill ha en annorlunda upplevelse.
Nu dukar vi äntligen upp vårt älskade boutique-julbord igen! Med hållbarhet i fokus och klassiska smaker i en ny tappning har vi skapat en julupplevelse utöver det vanliga – och vi kan knappt vänta på att få välkomna er tillbaka till slottet för en festlig smakresa.
Dannegården erbjuder en smakfull 3-rätters nyårsmeny som take away – perfekt för dig som vill fira i lugn och ro men ändå njuta av restaurangkvalitet. Skaldjursbakelse / Oxfile Tournedos / Champagnemousse