Reportage
Här samlar vi spännande reportage från vår tidning KonferensVärlden.
Innehåll med etikett: Stockholm
The Winery Hotel Uppland
Mat & dryck Familjen Ruhne, med lång erfarenhet av vinodlingsverksamhet på den egna gården Terreno i Toscana, ligger bakom The Winery Hotel, Sveriges första Urban Winery – och sannolikt världens första Urban Winery Hotel – i Solna strax utanför Stockholm.
Balingsholm Herrgård Stockholm södra
Slott & Herrgårdar Vid sjön Trehörningen ligger Huddinges konferenspärla Balingsholm. Endast 16 kilometer söder om Stockholms city eller 20 minuter med bil, dyker den drygt hundraåriga herrgården upp, mitt i ett orört naturreservat.
Skeviks Gård Stockholms skärgård
Konferenspärlor Skeviks Gård ligger precis intill havet på lantliga Värmdö, endast 20 minuter från Stockholms city. I den typiska skärgårdsmiljön möts vi av röda konferenshus med vita knutar och gröna ängar där deras egna kossor betar fritt och hönorna gärna kacklar i mun på varandra.
IVA Konferenscenter Stockholm city
Mötestrender Ett kort stenkast från vimlet vid Stureplan ligger en av Stockholms mest centrala konferenslokaler, IVA Konferenscenter, i en byggnad som vid förra sekelskiftet var stadens största nöjespalats.
IVA Konferenscenter Stockholm city
Mötestrender Fastigheten på Grev Turegatan var runt förra sekelskiftet Stockholms största nöjespalats. Idag driver Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien en konferensanläggning i huset som kan stoltsera med modern teknik och gourmetmat från restaurang Grodan. Men vad många inte vet är att bakom fasaden gömmer sig också en prunkande innergård.
Golfbaren Kristineberg Stockholm city
Event En rolig gruppaktivitet som verkligen passar alla. Det vill Golfbaren Kristineberg erbjuda företag genom specialpaket med minigolf, mat och dryck.
Siggesta Gård Stockholms skärgård
Konferenspärlor Förr om åren var Siggesta gård en familjegård dit barnfamiljer kom för att klappa djur och spela minigolf. Idag är det en lyxig konferensanläggning med vackra byggnader, fina löpspår och populära söndagsbruncher. Maten till största del är när- eller egenproducerat och allt kött på menyn jagas av ägare och kockar på gårdens angränsande jaktmarker.