Maten och hälsan i fokus på Skepparholmen - | Konferensvärlden
Skepparholmen Nacka
Mat & hälsa i fokus - förrätter.
Skepparholmen Nacka
Skandinaviskt spa
Foto: Andreas Eklund
Mat och Dryck > Maten och hälsan i fokus på Skepparholmen

Maten och hälsan i fokus på Skepparholmen

Mat & dryck Många nyheter trängs om uppmärksamheten på Skepparholmen i Nacka. Förutom ett nybyggt skandinaviskt spa har Skepparholmen uppgraderat matupplevelsen för sina gäster under ledning av Kökschef Martin Åleberg och Köksmästaren Daniel Engellau. Daniel rekryterades för ett år sedan och är en välkänd matprofil från flera enstjärniga krogar och har även framgångsrikt tävlat i Årets Kock.

4 januari 2017,

- Vi är mycket glada över att få ha Daniel Engellau här hos oss. Vi får mycket beröm från gäster för vår goda mat, fram för allt för de välkomponerade och vackert skapade middagarna. Vår ambition är att inspirera till att äta gott, varierat och nyttigt, säger VD Gabriella Persson Klahr.

Fler hälsosamma alternativ

Nu erbjuder Skepparholmen dessutom fler hälsosamma alternativ på sitt spa med hälsobars, raw food-bollar och andra nyttiga bakverk tillsammans med färskpressade ekologiska juicer och raw food glass. Nysatsningen går väl i linje med Skepparholmens övriga verksamhet som ett förstklassigt spa- och konferenshotell.

Nybyggt skandinaviskt spa

Endast 20 minuter från Stockholm Citys finns enastående förutsättningar att skapa en naturnära vistelse som stärker kropp och själ. Spat har genomgående en ljussättning och inredning i skandinavisk anda inspirerat av naturen och de fyra årstiderna.

Blodsockersäkra konferenser

En vistelse på Skepparholmen Nacka innebär omtänksamhet om både det inre och yttre. Spa- och konferenshotellet är först med blodsockersäkra konferenser. Maten som erbjuds är baserad på mer protein, långsamma kolhydrater, mycket grönsaker och antioxidanter. Den specialutformade menyn är framtagen för att hjälpa gästernas koncentration genom att hålla en jämn blodsockernivå under hela dagen.

Framgångsrikt hållbarhetsarbete

De senaste 10 åren har Skepparholmen bedrivit ett seriöst och framgångsrikt hållbarhetsarbete. Det sociala ansvarstagande baseras på riktlinjerna i ISO 26000 - Vägledning för socialt ansvarstagande. Verksamheten är miljömärkt med Svanen, har KRAV-certifierad restaurang och trippelcertifikat från ISO, vilket innebär ISO 9001 för kvalitet och ISO 14001 för miljö och ISO 20121 för hållbarhet vid evenemang. Dessutom är verksamheten säkerhetsdiplomerad, där krav för brandskydd ingår och 4 stjärnor enligt Visitas internationella hotellstandard. Skepparholmen är även vinnare av "Årets Spakonferens 2016" (via SpaAwards) och "Årets Konferenshotell 2016" (via Nacka Kommun). 

Läs mer om Skepparholmen och boka din nästa konferens här på Konferensguiden.se. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.